Tiendeo official website

Erbjudanden PhoneIX

Mer än en månad

  Erbjudanden av PhoneIX

  Letar du efter de bästa PhoneIX-erbjudandena?

  Om du letar efter de största PhoneIX-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från PhoneIX eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från PhoneIX on Tiendeo. Bläddra i den senaste PhoneIX-katalogen "Erbjudanden PhoneIX" giltig från från 2/5 till till 2/5 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

  PhoneIX, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  PhoneIX är en kedja som reparerar din Iphone eller Ipad

  Lär känna PhoneIX

  PhoneIX  finns där för dig när din mobiltelefon eller surfplatta behöver service. Börja alltid ditt Fynda-besök hos dem– oavsett om du lämnar in din iPhone X för ett skärmbyte eller din Samsung S7 Edge för batteribyte så ser de till att ha din enhet klar tills du är klar med shoppandet. Om du inte vet vad som strular med mobilen, ta med den in till butiken så kommer deras utbildade mobilreparatörer felsöka den och ge ett kostnadsförslag på vad som behöver åtgärdas.

  Kanske behöver du ett nytt mobilskal till din iPhone XS, eller ett nytt batteri till din iPhone 7? Inga frågor är för stora eller små för dem och är du osäker på vad som inte fungerar med din telefon, ta med den in till butiken så kommer deras duktiga mobilreparatörer felsöka mobilen och ge ett kostnadsförslag på vad som behöver åtgärdas.

  Butiken finns på flera platser i landet och har vardagliga öppettider. De finns exempelvis på platser så som Falkenberg, Mora, Västerås, Ullared och Varberg. På hemsidan phoneix.se hittar du mer information, nyheter och erbjudanden.

  IphoneIX bakgrund

  IphoneIX har funnits i Sverige i flera år.