Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från PhoneIX.

Letar du efter de bästa PhoneIX-erbjudandena?

Om du letar efter de största PhoneIX-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från PhoneIX eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från PhoneIX och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren HP "Pavilion DV6 Series" giltig från från 6/11 till till 30/12.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

PhoneIX, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

PhoneIX är en kedja som reparerar din Iphone eller Ipad

Lär känna PhoneIX

PhoneIX  finns där för dig när din mobiltelefon eller surfplatta behöver service. Börja alltid ditt Fynda-besök hos dem– oavsett om du lämnar in din iPhone X för ett skärmbyte eller din Samsung S7 Edge för batteribyte så ser de till att ha din enhet klar tills du är klar med shoppandet. Om du inte vet vad som strular med mobilen, ta med den in till butiken så kommer deras utbildade mobilreparatörer felsöka den och ge ett kostnadsförslag på vad som behöver åtgärdas.

Kanske behöver du ett nytt mobilskal till din iPhone XS, eller ett nytt batteri till din iPhone 7? Inga frågor är för stora eller små för dem och är du osäker på vad som inte fungerar med din telefon, ta med den in till butiken så kommer deras duktiga mobilreparatörer felsöka mobilen och ge ett kostnadsförslag på vad som behöver åtgärdas.

Butiken finns på flera platser i landet och har vardagliga öppettider. De finns exempelvis på platser så som Falkenberg, Mora, Västerås, Ullared och Varberg. På hemsidan phoneix.se hittar du mer information, nyheter och erbjudanden.

IphoneIX bakgrund

IphoneIX har funnits i Sverige i flera år.