Favorit

Net On Net | rabattkoder, erbjudanden och katalog

Favorit

Net On Net och Elektronik och vitvaror i din stad med närområde

Se fler erbjudanden

(4)

Intressant att veta om Net On Net ...

Siba är en nordisk hemelektronikkedja som funnits sedan 1951. Idag finns omkring 29 varuhus runtom i landet samt en internetbutik.

Lär känna Siba

Siba erbjuder en bra kombination av pris och service och är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag inom hemelektronik som tv, data och mobiltelefoni. Elektronikkedjan har ett tydligt mål – att bli ledande inom sin bransch. Produktutbudet sträcker sig från alltifrån vitvaror till TV-apparater och mycket däremellan. På hemsidan, siba.se, kan kunden ta del av produktinformation och information gällande den populära Siba-rean!

Sibas öppettider tenderar att vara generösa, och utöver de 29 fysiska butikerna finns även en webbshop. Utöver Sverige är kedjan även etablerad i Norge och Danmark. I Danmark finns omkring 10 varuhus. Där går kedjan under namnet Computer City.

  

Sibas bakgrund

Siba är ett familjeföretag i tre generationer. Kedjans historia sträcker sig tillbaka till 1950-talet i Göteborg, där Folke Bengtsson började sälja radioapparater och egentillverkade kristallkronor. Tio år senare tog hans son över, och i samband med detta utvecklades Siba till en radio- och TV-kedja. Expansionen hade börjat! På 1970-talet myntades devisen ”Lägre priser – bättre service”, något man fortfarande står fast vid. Hemsidan lanserades redan år 1996, och året därpå lanserades även branschens första ”cykel på köpet”-kampanj. Efter detta har expansionen flutit på. Idag är kedjan en av de största i Sverige. 

Siba-kortet: Bonus på alla inköp!

För den som genomför många inköp och vill dra nytta av medlemsförmåner rekommenderas Siba-kortet. Som kortinnehavare kan man bland annat dra nytta av bonuspoäng på alla inköp, kreditmöjligheter, upp till 12 månaders räntefri betalning, unika erbjudanden och rabatter, rabatt när bonuspoängen används samt 45 dagars öppet köp när betalningen görs med Siba-kortet!

Medlemskunder får ett bonuspoäng för varje 100-lapp de handlar för. För den som endast vill ha ett kort med delbetalningsmöjligheter är kortet gratis! 

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Net On Net katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy