Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Net On Net.

Letar du efter de bästa Net On Net-erbjudandena?

Om du letar efter de största Net On Net-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Net On Net eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Net On Net och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Electrolux Home "Var basta dammsu- gare någonsin" giltig från från 18/4 till till 2/6.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

Net On Net, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Netonnet är en nordisk hemelektronikkedja som funnits sedan 1999. Idag finns flera lagervaruhus runtom i hela landet samt Norge.

Lär känna Netonnet

Netonnet erbjuder en bra kombination av låga priser och bra varor och är ett av Nordens billigaste detaljhandelsföretag inom hemelektronik som tv, data och mobiltelefoni. Elektronikkedjan har ett tydligt mål – att teknik inte ska behöva kosta allt för mycket. Produktutbudet sträcker sig från alltifrån vitvaror till TV-apparater och mycket däremellan. På hemsidan netonnet.se kan kunden ta del av produktinformation och även handla online. Detta då internethandeln är den viktigaste delen för Netonnet.

Netonnets öppettider tenderar att vara generösa, och utöver fysiska butikerna finns även en webbshop. Utöver Sverige är kedjan även etablerad i Norge.

  

Sibas bakgrund

Netonnet bildades 1999. På denna tid fanns kedjan enbart som en internettbaseread kedja. 2001 öppnades de första fysiska butikerna. 2015 gick Netonnet ihop med familjeföretaget Siba och blev på så sätt än mer ett ledande företag inom handeln med hemelektronik. Utöver att sälja varor från många olika kända märken, så som Bosch, Electrolux, HP och Sony, så har de även egna varor under märket Anderssson. Då fokus ligger på nätshopen så kan priserna sänkas genom att ha få butikkostnader och anstälda. 

Bra service och trygghet

Netonnet nöjer sig inte enbart med att ha låga priser. De anser att kunderna vill handla av ett seriöst företag med en mycket bra service med leveranser som är säkra och snabba. Dessutom finns det en stor möjlighet att få en profesionell rådgivning och mycket bra garantivilkor. Dessutom innehar netonnet välutbildade och kunniga serviceverkstärder. Netonnet erbjuder även ångerrätt och öppet köp i 30 dagar, 1-2 års garanti och dessutom snabba leveranser. Blir du dessutom klubbhyllan-medlem får du utöver många extra fina erbjudanden även hela 90 dagars öppet köp.

Du behöver dessutom inte förstöka ta varorona med dig direkt om du inte vill, detta då det finns goda möjligheter med snabba varoleverenaser.