Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Net On Net katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker i Din stad

Intressant att veta om Net On Net ...

Netonnet är en nordisk hemelektronikkedja som funnits sedan 1999. Idag finns flera lagervaruhus runtom i hela landet samt Norge.

Lär känna Netonnet

Netonnet erbjuder en bra kombination av låga priser och bra varor och är ett av Nordens billigaste detaljhandelsföretag inom hemelektronik som tv, data och mobiltelefoni. Elektronikkedjan har ett tydligt mål – att teknik inte ska behöva kosta allt för mycket. Produktutbudet sträcker sig från alltifrån vitvaror till TV-apparater och mycket däremellan. På hemsidan netonnet.se kan kunden ta del av produktinformation och även handla online. Detta då internethandeln är den viktigaste delen för Netonnet.

Netonnets öppettider tenderar att vara generösa, och utöver fysiska butikerna finns även en webbshop. Utöver Sverige är kedjan även etablerad i Norge.

  

Sibas bakgrund

Netonnet bildades 1999. På denna tid fanns kedjan enbart som en internettbaseread kedja. 2001 öppnades de första fysiska butikerna. 2015 gick Netonnet ihop med familjeföretaget Siba och blev på så sätt än mer ett ledande företag inom handeln med hemelektronik. Utöver att sälja varor från många olika kända märken, så som Bosch, Electrolux, HP och Sony, så har de även egna varor under märket Anderssson. Då fokus ligger på nätshopen så kan priserna sänkas genom att ha få butikkostnader och anstälda. 

Bra service och trygghet

Netonnet nöjer sig inte enbart med att ha låga priser. De anser att kunderna vill handla av ett seriöst företag med en mycket bra service med leveranser som är säkra och snabba. Dessutom finns det en stor möjlighet att få en profesionell rådgivning och mycket bra garantivilkor. Dessutom innehar netonnet välutbildade och kunniga serviceverkstärder. Netonnet erbjuder även ångerrätt och öppet köp i 30 dagar, 1-2 års garanti och dessutom snabba leveranser. Blir du dessutom klubbhyllan-medlem får du utöver många extra fina erbjudanden även hela 90 dagars öppet köp.

Du behöver dessutom inte förstöka ta varorona med dig direkt om du inte vill, detta då det finns goda möjligheter med snabba varoleverenaser.