Tiendeo official website

Erbjudanden Elon

Mer än en månad

  Erbjudanden av Elon

  Letar du efter de bästa Elon-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Elon-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Elon eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Elon on Tiendeo. Bläddra i den senaste Elon-katalogen "Erbjudanden Elon" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

  Elon, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Elon är med nästan 300 butiker en av de största svensk butikskedjorna som fokusera på olika former av elprodukter.

  Lär känna Elon

  ELON är Sveriges största fackhandelskedjor för vitvaror och småel-produkter. ELON har ett brett sortiment av de flesta typers elprodukter för hemmet, så som kylskåp, spisar och diskmaskiner

  ELONs öppettider är breda och i nuläget finns det cirka 290 butiker runt om i Sverige. Några av dem finns i ÖrebroSisjön och Uppsala.

  Facebook och på hemsidan elon.se kan man följa erbjudanden, kampanjer samt ta del av aktuell rea. Nätbutiken erbjuder snabba och enkla leveranser av hela sortimentet, samt finansiering och försäkring med ELON Mastercard.

  Till produktutbudet hör flera kända varumärken, så som Samsung, Whirlpool och Braun. Produktkategorierna är: Vitvaror, Hushållsapparater, Personvård, Luftvård & Värme, samt Utomhus.

  ELON har flera anställda och huvudkontoret finns i Marieberg, strax utanför Örebro.

  Se mer på hemsidan för mer information gällande butiker, öppettider, specialerbjudanden, rabattkoder samt kontakt med kundservice.

  Elons bakgrund

  Elon groups som Elon är en del utav, grundades 2003 för att kunna finna ett sammarbete mellan Elon och Elkedjan istället för att konkurera. I dagsläget har denna nya form av företagsförening som tillsammans har över 500 butiker över hela norden.

  Förenkla din vardag med klubb Elon

  Klubb Elon är Elons egna medlemmsklubb, som ger många olika fördelar för dig som är medlem. Bland annat får du många unika och bra erbjudanden. Dessutom kan du få ta del utav många bra tips och idéer på hur din vardag kan förenklas. Allt detta kan du få både i din mail inkorg och i som sms på din telefon. Utöver detta får du tillgång till en egen sida där du kan spara alla dina kvitton och köp. Både från butik och online. Givetvis är medlemskapet helt gratis.

  Både medlemmar och andra kunder kan använda sig av många olika betalningslösningar vid köp hos Elon. Bland annat finns ett nära sammarbete med Klarna vilket gör att du som kund kan välja att delbetala det du han dlat för i din egna takt.