Erbjudanden av Teknikmagasinet

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Teknikmagasinet katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Elektronik och Vitvaror

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker i din stad

Teknikmagasinet, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Teknikmagasinet erbjuder ett brett utbud av alltifrån hemelektronik till skojprodukter – samt en efterlängtad katalog som utkommer två gånger om året.

Lär känna Teknikmagasinet

Teknikmagasinet är känt för sin slogan ”Meningen med livet”, och kedjans syfte är att erbjuda ett unikt sortiment av spännande, roliga och prisvärda produkter, där alltifrån hemelektronik till skojiga maskeradprylar ingår.

Teknikmagasinet öppettider tenderar att vara generösa och i nuläget finns omkring 80 butiker i hela landet. På hemsidan finns mer information om produkterna, samt kontaktuppgifter till kundtjänst.

Alla teknikmagasinet produkter finns samlade i en produktkatalog med en internationell upplaga (svenska, norska och finska) på cirka 2,5 miljoner exemplar per år. För festligheter som exempelvis student och kalas finns även en populär kateori för maskerad & party. Två gånger om året utkommer den populära Teknikmagasinet-katalogen.

 

Teknikmagasinets bakgrund

Teknikmagasinet grundades 1989 av Bengt-Åke Printz, Urban Printz och Jannis Östlund och den första butiken var Teknikmagasinet Stockholm

Ett par decennier senare, år 2004, förändrades dock bolagets ägarbild. Detta då en grupp av personalen samt en konstellation av ett riskkapital-bolag gick in som nya delägare. År 2011 förändrades ägarbilden igen, då ännu ett riskkapitalbolag gick in för att ta över från det tidigare. 

Teknikmagasinet har idag omkring 500 anställda, och för närvarande finns totalt 117 fysiska butiker i Sverige, Norge och Finland. Butikerna fortsätter att öka i antal över hela Norden. 

Hitta bluffen och vinn!

Som tidigare nämnt, har Teknikmagasinet en populär katalog som utkommer varje år. Katalogens popularitet beror på flera faktorer, där en stor sådan handlar om det varierande produktutbudet och de roliga produkterna. Utöver detta finns dock något unikt i varje katalog, nämligen den så kallade Bluffen!

Bluffen innebär att det någonstans i katalogen finns en produkt som är helt påhittad. Den som lyckas hitta bluffen och dessutom ger det bästa förslaget på en ny bluffprodukt, vinner ett presentkort på hela 25 000 kronor.

Det roligaste och mest kreativa förslaget vinner. Ett exempel på en tidigare bluffprodukt var en SafeZone i-Blurred, som automatiskt gjorde ansikten suddiga i bilder. Mer information om bluffen går att hitta på teknikmagasinet.se

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor