Tiendeo official website

Erbjudanden Electrolux Home

Publicerades igår

  Erbjudanden av Electrolux Home

  Letar du efter de bästa Electrolux Home-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Electrolux Home-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Electrolux Home eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Electrolux Home on Tiendeo. Bläddra i den senaste Electrolux Home-katalogen "Erbjudanden Electrolux Home" giltig från från 16/4 till till 16/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

  Electrolux Home, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Electrolux Home är ett dotterbolag inom Electrolux-koncernen som erbjuder kompletta köks-och förvaringsinredningar.

  Lär känna Electrolux Home

  Electrolux Home erbjuder produkter för köket så som vitvaror, mikrovågsugnar, kaffemaskiner och hushållsprodukter så som matberedare och brödrostar.

  Electrolux Home öppettider är vardagliga, och för närvarande finns det ett flertal olika Electrolux Home butiker runt om i Sverige. Några av dem är exempelvis Electrolux Home Uppsala, Electrolux Home Skellefteå och Electrolux Home Umeå.

  Via sociala medier och på electroluxhome.se kan du läsa mer om olika produkter så som till exempel Electrolux kylskåp, Electrolux spis och Electrolux reservdelar. Electrolux Homekonto ger möjlighet att delbetala dina inköp.  

  Populära produkter är bland annat: Electrolux matberedare, Electrolux diskmaskin, och Electrolux dammsugare.

  Electrolux Homes bakgrund

  Electrolux Home startade 1995, har flertalet butiker över hela Sverige samt e-handel. Electrolux Home är butikskedjan för hela köket och erbjuder kompletta köks- och förvaringsinredningar, vitvaror och ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsprodukter. VD är Keith R. Mc.Loughlin.

  Electrolux Home erbjuder fri frakt och även möjlighet att få hjälp med installationen av varor.

  Se mer på hemsidan för information om Electrolux vitvaror, erbjudanden, kampanjer och kontakt med Electrolux Home kundtjänst.

  Electrolux Home erbjudr instelation och hemleverans

  Installationen av er produkt sker via Electrolux Service efter det att Schenker har levererat produkten/produkterna. Det är tyvärr inte garanterat att Electrolux Service kan komma och installera samma dag som leveransen sker. De gör dock sitt yttersta för att detta ska ske. Electrolux Service kontaktar kund för att föreslå datum och tid för installationen. Om du köpte en installation av luftvärmepump med rotavdrag, har du redan betalat ett lägre pris. Electrolux Home sköter kontakten med Skatteverket och du som kund behöver därför informera Electrolux home om ditt personnummer och din fastighetsbeteckning. Vid frågor kan du alltid kontakta Electrolux homes egna kundtjänst.