Tiendeo official website

Telia Erbjudande Kampanjer

13 dagar kvar

Letar du efter de bästa Telia-erbjudandena?

Om du letar efter de största Telia-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Telia eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Telia on Tiendeo. Bläddra i den senaste Telia-katalogen "Telia Erbjudande Kampanjer" giltig från från 14/9 till till 14/10 och börja spara pengar nu!

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Telia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Telefonikedjan Telia erbjuder det mesta inom telefonitjänster, alltifrån Telia mobil till bredband!

Lär känna Telia

Telia, eller Telia Sonera, är Sveriges största teleoperatör, både till omsättningen och till antal kunder. I det varierande utbudet ingår bland annat datakommunikation, fast telefoni, internet, tv-tjänster och mobiltelefoni.

Man är också noga med att satsa på sina nät. För att kunna erbjuda bättre tjänster bygger man ut fiber, vdsl och 4G för snabbare Telia bredband och mobilnät av bättre kvalitet. 

Den som är sugen på ett nytt Telia-abonnemang gör bäst i att ta en titt på telia.se, kedjans hemsida, där information om alla telefonmodeller finns.  Där finns också information om hur man kommer i kontakt med Telia kundservice.

 

Telias bakgrund

Telias historia sträcker sig tillbaka till 1853, då föregångaren bildades. Från 1950-talet hade företaget namnet Televerket, och fungerade både som myndighet och statligt verk. Under en lång tid var Televerket den enda viktiga operatören på marknaden.

På denna tid hade man också kontroll över TV-licenser. Detta togs dock över av Sveriges Radio i slutet av 1980-talet. På nittiotalet skedde en bolagisering av Televerket, och man bytte också namn till Telia. Sedan dess har expansionen fortsatt, och man har haft flera viktiga satsningar och projekt. 

Telia mot mobbning

Telia beslutade år 2016 att för andra gången stödja anti-mobbningsorganisationen Friends, som sedan år 2004 arbetat för att minska trakasserier och mobbning på nätet. Rent konkret fungerar Telia som huvudsponsor genom att betala för online-banners för att hjälpa vänner att samla in pengar till organisationen.

Första gången Telia var huvudsponsor för Friends var mellan 2008 och 2011, och telefoniföretaget har bland annat publicerat en bok om att undvika mobbning i samarbete med Friends samt sponsrat en skola som organisationen arbetade med. Friends har funnits sedan 1997 och organisationen försöker minska mobbning genom utbildningar samt genom att öka medvetenheten om nätmobbning och utveckla metoder för att bättre ta till vara på de positiva möjligheter som digitala verktyg medför.