Telia Erbjudande

Går ut imorgon
Öppna katalog

Erbjudanden av Telia

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Telia katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Elektronik och Vitvaror

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker i din stad

Telia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Telefonikedjan Telia erbjuder det mesta inom telefonitjänster, alltifrån Telia mobil till bredband!

Lär känna Telia

Telia, eller Telia Sonera, är Sveriges största teleoperatör, både till omsättningen och till antal kunder. I det varierande utbudet ingår bland annat datakommunikation, fast telefoni, internet, tv-tjänster och mobiltelefoni.

Man är också noga med att satsa på sina nät. För att kunna erbjuda bättre tjänster bygger man ut fiber, vdsl och 4G för snabbare Telia bredband och mobilnät av bättre kvalitet. 

Den som är sugen på ett nytt Telia-abonnemang gör bäst i att ta en titt på telia.se, kedjans hemsida, där information om alla telefonmodeller finns.  Där finns också information om hur man kommer i kontakt med Telia kundservice.

 

Telias bakgrund

Telias historia sträcker sig tillbaka till 1853, då föregångaren bildades. Från 1950-talet hade företaget namnet Televerket, och fungerade både som myndighet och statligt verk. Under en lång tid var Televerket den enda viktiga operatören på marknaden.

På denna tid hade man också kontroll över TV-licenser. Detta togs dock över av Sveriges Radio i slutet av 1980-talet. På nittiotalet skedde en bolagisering av Televerket, och man bytte också namn till Telia. Sedan dess har expansionen fortsatt, och man har haft flera viktiga satsningar och projekt. 

Telia mot mobbning

Telia beslutade år 2016 att för andra gången stödja anti-mobbningsorganisationen Friends, som sedan år 2004 arbetat för att minska trakasserier och mobbning på nätet. Rent konkret fungerar Telia som huvudsponsor genom att betala för online-banners för att hjälpa vänner att samla in pengar till organisationen.

Första gången Telia var huvudsponsor för Friends var mellan 2008 och 2011, och telefoniföretaget har bland annat publicerat en bok om att undvika mobbning i samarbete med Friends samt sponsrat en skola som organisationen arbetade med. Friends har funnits sedan 1997 och organisationen försöker minska mobbning genom utbildningar samt genom att öka medvetenheten om nätmobbning och utveckla metoder för att bättre ta till vara på de positiva möjligheter som digitala verktyg medför. 

Fler erbjudanden från Elektronik och Vitvaror

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor