Favorit

Elgiganten | rabattkoder, erbjudanden och katalog

Favorit

Elgiganten och Elektronik och vitvaror i din stad med närområde

Lägg till Elgiganten bland dina favoriter!
Erbjudanden från Elgiganten i Stockholm
RABATT
Lägg till Elgiganten bland dina favoriter!
Erbjudanden från Elgiganten i Stockholm
RABATT

Se fler erbjudanden

(14)

Intressant att veta om Elgiganten ...

Elgiganten är en välkänd butikskedja som fokuserar på hemelektronik, vilket inkluderar alltifrån TV-apparater till vitvaror och många typer av produkter däremellan. Butikerna hittas i olika delar av Norden.

Lär känna Elgiganten

Kedjans målsättning har varit densamma sedan den första butiken öppnades - att erbjuda kända varumärken till låga priser med kunden i centrum. Kunden ska hitta prisvärda elektronikprodukter som samtidigt håller en hög standard. Detta stämmer bra överens med kedjans motto, som lyder ”Det är dumt att betala för mycket!” 

Så gott som varje vecka publiceras ett populärt reklamblad där man kan ta del av erbjudanden och rabatter. Dessa kan hittas på hemsidan, elgiganten.se, tillsammans med produktinformation och kontaktuppgifter till de olika butikerna, samt kundtjänst. Här finns också information om Elgigantens mellandagsrea, som brukar vara mycket välbesökt. 

Vanligtvis är sig Elgigantens öppettider generösa, så tidsbrist är ingen ursäkt till att inte ta del av Elgigantens rabatter och erbjudanden.

 

Elgigantens bakgrund

Elgigantens rötter sträcker sig så långt tillbaka som till 1962 i Norge, men i Sverige öppnades den första butiken år 1994, Elgiganten Barkarby. Idag har koncernen över 1900 anställda och ägs av norska elektronikkedjan Elkjøp, som i sin tur ägs av brittiska Dixons Carphone. Kedjan har närmare 77 varuhus runtom i Sverige. Exempel på varuhus i Sverige är Elgiganten Uppsala, Elgiganten Malmö och Elgiganten Karlstad. Centrallagret ligger däremot i Jönköping, och därifrån förses alla 289 nordiska varuhus med varor. 

Elgiganten hittas dock även i övriga Norden. Utanför Sveriges gränser är den nämligen etablerad i Norge, Danmark, Finland, Åland, Island, Färöarna och Grönland! 

Boka på nätet – hämta i butik

I syftet att öka antalet nöjda kunder har Elgiganten lanserat tjänsten Collect@Store. Denna innebär att kunden kan hitta all information om samt boka en produkt på nätet, för att sedan enkelt åka och hämta den i butik, där den också betalas. Tjänsten bidrar till spontanitet, då produkten kan hämtas i valfri butik så snart som två timmar efter att den bokats på hemsidan. Dessutom är det billigare – kunden betalar ingenting i frakt! 

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Elgiganten katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy