Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Elgiganten.

Letar du efter de bästa Elgiganten-erbjudandena?

Om du letar efter de största Elgiganten-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Elgiganten eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Elgiganten och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Electrolux Home "Var basta dammsu- gare någonsin" giltig från från 18/4 till till 2/6.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

Elgiganten, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Elgiganten är en välkänd butikskedja som fokuserar på hemelektronik, vilket inkluderar alltifrån TV-apparater till vitvaror och många typer av produkter däremellan. Butikerna hittas i olika delar av Norden.

Lär känna Elgiganten

Kedjans målsättning har varit densamma sedan den första butiken öppnades - att erbjuda kända varumärken till låga priser med kunden i centrum. Kunden ska hitta prisvärda elektronikprodukter som samtidigt håller en hög standard. Detta stämmer bra överens med kedjans motto, som lyder ”Det är dumt att betala för mycket!” 

Så gott som varje vecka publiceras ett populärt reklamblad där man kan ta del av erbjudanden och rabatter. Dessa kan hittas på hemsidan, elgiganten.se, tillsammans med produktinformation och kontaktuppgifter till de olika butikerna, samt kundtjänst. Här finns också information om Elgigantens mellandagsrea, som brukar vara mycket välbesökt. 

Elgigantens öppettider generösa, så det är lätt att ta del av Elgigantens rabatter och erbjudanden.

 

Elgigantens bakgrund

Elgigantens rötter sträcker sig så långt tillbaka som till 1962 i Norge, men i Sverige öppnades den första butiken år 1994, Elgiganten Barkarby. Idag har koncernen över 1900 anställda och ägs av norska elektronikkedjan Elkjøp, som i sin tur ägs av brittiska Dixons Carphone. Kedjan har närmare 77 varuhus runtom i Sverige. Exempel på varuhus i Sverige är Elgiganten Uppsala, Elgiganten Malmö och Elgiganten Karlstad

Elgiganten hittas dock även i övriga Norden. Utanför Sveriges gränser är den nämligen etablerad i Norge, Danmark, Finland, Åland, Island, Färöarna och Grönland

Bli medlem och få mer

Som medlem får du lite mer än som vanlig kund. Dels får du ännu generösare priser på utvalda produkter. Som medlem får du dessutom nyhetsbrev som ger dig all information du kan tänkas behöva. Detta gör att du aldrig missar några av de aktuella erbjudandena. Även Elgigantens sammarbetspartners kan genom medlemskapet ge dig extra exlusiva erbjudanden. Tillgången till nya teknikska prylar är därmed större än någonsin. Med medlemskapet spar du även extra mycket på miljön då du kan välja att få dina kvitton och garantier på mejlen. Utöver detta krävs inga medlemskort överhuvudtaget.

Väljer du att bli medlem just nu får du 25% rabatt på Nextory. Genom Nextory får du en stor tillgång till både e och ljud-böcker till din mobil och surfplatta.