Tiendeo official website

Letar du efter de bästa erbjudandena i kategorin Apotek och Hälsa?

Om du letar efter de bästa kampanjerna i kategorin Apotek och Hälsa har du kommit rätt.Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Optica, Life, Memira och många fler butiker. Det finns för närvarande 23 Apotek och Hälsa-kataloger på Tiendeo och 315 butiker. Bläddra i den senaste Apoteksgruppen-katalogen "Fa snabb och diskret lindring med plaster som paskyndar lakningsprocessen !" giltig från från 17/5 till till 28/5 och börja spara pengar nu!

Apotek och Hälsa kataloger

  • Logo Optica
  • Logo Life
  • Logo Memira
  • Logo Extra Optical
  • Logo Gents
  • Logo Hälsokraft

Apotek och Hälsa

Om du behöver en optiker, så vill du antagligen hitta rätt och samtidigt få det bästa priset. Att köpa glasögon, solglasögon och kontaktlinser är dyrt som det är! På Tiendeo hittar du de bästa erbjudandena för optiker.

På Tiendeo hittar du de senaste katalogerna, brochyrerna och rabattkupongerna. Sök efter dagliga rabatter och vecko- och månatliga erbjudanden. Du hittar alla rabatter och specialerbjudanden för optiker. Du hittar även rabatter, så som erbjudanden på linser vid köp av glasögonbågar.

På Tiendeo hittar du både stora optiker, så som Specsavers, samt mindre optiker. Du hittar även optiker på geografiska sökkriterier, oberoende av om du söker optiker i Stockholm, Lund, Malmö, Uppsala, Örebro, Linköping, Helsingborg, Luleå eller Göteborg. Vare sig du söker kontaktlinser, glasögon eller solglasögon så hittar du dem alla här.


På Tiendeo hittar du även annan information än rabatter och erbjudanden. Du hittar öppethållningstider, kontaktuppgifter, adresser, med mera. Det blir inte smidigare än så att hitta optiker! Det bästa är att det är online och gratis. Missa inte de bästa rabatterna och erbjudandena för optiker.