Tiendeo official website

Erbjudanden Tre

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Tre-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Tre-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Tre eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Tre on Tiendeo. Bläddra i den senaste Tre-katalogen "Erbjudanden Tre" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

  Tre, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Tre säljer mobiltelefoner och bredband med tillhörande abonnemang alternativt kontantkort.

  Tre grundades år 2000 av Investor AB och Hutchison Whampoa. Investor äger idag 40% av Tre medan Hutchison Whampoa äger 60%. Fokuset låg på att utveckla mobil kommunikation av olika slag, vilket et fortfarande gör än idag. Sedan dess har företaget växt explosionsartat, och är idag världsledande inom mobila tjänster. Tre's målsättning har alltid varit att utmana telekommarknaden för att kunna ge sina kunder det bästa och det mest nyskapande som finns på marknaden. Idag erbjuder Tre sina kunder ett stort utbud av mbiltelefoner, anpassade mobilabonnemang och mobilt bredband med både fasta abonnemang och kontantkort. Kunderna består av både företag och privatpersoner. Tre har idag över 1600 medarbetare och har vid flera tillfällen blivit utsedd till Årets Arbetsplats.

  Bakgrund

  Tre startades i december 2000 av Investor AB och Hutchison Whampoa. Företagets vision var att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation, vilket man har varit mycket framgångsrik med. Tre fortsätter att växa för varje år som går och är ledande inom mobila tjänster och 3G. Tre öppnade sina portar i Sverige 2003, och var bland annat det tredje företaget i världen att introducera mobilt bredband 2006. De senaste åren har Tre bkland annat utvecklat 3Frontoffice, vilket är en telefonväxel som finns i molnet. Tre var även först i Sverige med att kunna erbjuda WiFi-samtal. 


  Tre erbjuder en bred och flexibel kundtjänst med flera olika möjligheter att kontakta dem. De har även speciella erbjudanden för ungdomar under 27, en speciell fyndhörna på sin hemsida och olika kampanjer och rabatter med jämna mellanrum. Det finns olika sorters abonnemang att välja mellan, utifrån dina behov och förutsättningar.