Tiendeo official website

Erbjudanden Webhallen

Mer än en månad

  Erbjudanden av Webhallen

  Letar du efter de bästa Webhallen-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Webhallen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Webhallen eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Webhallen on Tiendeo. Bläddra i den senaste Webhallen-katalogen "Erbjudanden Webhallen" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Telia
  • Logo Elgiganten
  • Logo Tele2
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power

  Webhallen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Webhallen är ett svenskt e-handelsföretag som säljer spel, film, mjukvara, hårdvara, hemelektronik och hushållsprodukter både över internet och i butik.

  Lär känna Webhallen

  Webhallen Sverige säljer spel, film, mjukvara, hårdvara, hemelektronik och hushållsprodukter både över internet och i butik. 

  Kedjan har omkring 21 butiker, samt en nätbutik, webhallen.com, där man satsar på snabba och smidiga leveranser. Där kan man också hålla koll på Webhallens öppettider. Utöver detta kan aktuella rabattkoder och kampanjer följas på kedjans sociala medier.

  Webhallen har ett brett utbud, vilket bland annat märks när man bläddrar igenom produktkategorierna på hemsidan. Dessa är Spel, Datorer & Tillbehör, Datorkomponenter, Ljud & Bild, Mobilt, Hem & Hushåll, Personvård, Lek & Gadgets, och Film. Webhallen Fruängen är kedjans centrallager, och därifrån sker alla utskick!

  Kedjans koncept bygger på låga priser och snabba leveranser av varorna. Man har hela tiden velat expandera och tänka stort, men samtidigt hålla ett stadigt tag om sina rötter som hårvaru- och spelentusiaster. Företaget verkar lyckas väl med detta. Webhallen har nämligen flera år i rad utsetts till ”Årets e-handlare”.

   

   

  Webhallens bakgrund

  Webhallen grundades 1999 av Bendik Cavallin, Andreas Kamél och Arvid Winqvist. Företaget har gått bra, trots att de är relativt nya på marknaden. I en tid som varit svår för många hemelektronikkedjor har man lyckats expandera – år 2014 dubblade man till exempel sina butiker, och idag finns omkring 18 butiker. År 2012 inleddes den internationella expansionen, och idag är man utöver Sverige också verksamma i Norge, Dnamark och Finland. En möjlig anledning till framgångarna tros vara att man satsar på att vara en ”it”-kedja, och sälja relevanta spel, datorer och andra populära prylar som man vet går hem hos internetgenerationen.

   

  Företaget ägs idag av norska Komplett. Man har cirka 300 anställda och är även verksamma i Danmark och Finland. 

  Följ Webhallen på speläventyr

  Som sanna spelentusiaster har Webhallen en streamingsida, som hittas på Twitch.tv. Via den kan tittare följa med när de anordnar turneringar eller bara live-streamar olika events. Där kan man också få koll på kommande sändningar, olika butiksevent, eller titta på bilder eller filmer från tidigare event. Det händer också att de testar olika spel – något som tycks uppskattas hos tittarna!