Favorit

Media Markt - Rabattkoder, erbjudanden och katalog

Favorit

Media Markt och Elektronik och vitvaror i din stad med närområde

Lägg till Media Markt bland dina favoriter!
Erbjudanden från Media Markt i Göteborg
RABATT

Se fler erbjudanden

(13)

Intressant att veta om Media Markt ...

Media Markt grundades år 1979 i Tyskland. Kedjan har 757 butiker runtom i världen, bland annat 259 i Tyskland och 53 i Polen.

Lär känna Media Markt

Elektronikkedjan Media Markt satsar på att ha ett brett utbud av hemelektronik, och att genom stora volymer kunna hålla priserna nere. Man har en unik affärsmodell där varje varuhus ses som ett fristående företag. I vart och ett av dem finns en varuhuschef som äger 10 %.

Media Markts öppettider tenderar att vara generösa, och man försöker på flera sätt att ge kunden flexibilitet. Bland annat erhåller konsumenter 30 dagars öppet köp på de flesta av produkterna.

Kedjan har även sedan 2012 en populär webshop (mediamarkt.se) där delar av sortimentet kan köpas. I den finns även en önskelista, där konsumenten kan spara intressanta produkter.  

 

Media Markts bakgrund

Media Markt grundades i Tyskland år 1979. De fyra grundarna hade som ambition att göra något av de höga priserna och den låga tillgängligheten på elektronikprodukter. De ville därför erbjuda ett brett sortiment till en hög omsättning. Sex år efter starten fanns närmare 10 butiker, och sedan dess har expansionen fortsatt även på internationell nivå.

År 2006 etablerade man sig i Sverige, och år 2012 startades även nätbutiken. I nuläget finns ungefär 27 butiker i Sverige, men sammanlagt har kedjan hela 800 butiker över 15 länder, vilket placerar det bland Europas största i sin bransch. 

Media Markt öppettider är generösa, och kedjan har även sedan 2012 en populär Media Markt webshop (mediamarkt.se) där delar av sortimentet kan köpas. I den finns även en önskelista, där konsumenten kan spara intressanta produkter. 

 www.mediamarkt.se finns vidare information om Media Markt garantier (exempelvis Media Markt Sure Thing) och andra relevanta sidor. 

Visste du att kedjans konsumenter erhåller 30 dagars öppet köp på de flesta produkterna?

Media Markt har en unik affärsmodell där varje varuhus ses som ett fristående företag. I vart och ett av dem finns en varuhuschef som äger 10%.

Kedjan erbjuder en Media Markt Flip4New-tjänst vilket innebär att kedjan köper gamla produkter i utbyte mot presentkort!  

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Media Markt katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy