Tiendeo official website

Erbjudanden Power

Mer än en månad

  Erbjudanden av Power

  Letar du efter de bästa Power-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Power-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Power eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Power on Tiendeo. Bläddra i den senaste Power-katalogen "Erbjudanden Power" giltig från från 17/4 till till 17/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

  Power, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Media Markt grundades år 1979 i Tyskland. Kedjan har över 800 butiker i 15 länder runtom i världen, bland annat ca 275 i Tyskland och 86 i Polen.

  Lär känna Media Markt

  Elektronikkedjan Media Markt satsar på att ha ett brett utbud av hemelektronik, och att genom stora volymer kunna hålla låga priser. Man har en unik affärsmodell där varje varuhus ses som ett fristående företag. I vart och ett av dem finns en varuhuschef som äger 10 %.

  Media Markts öppettider tenderar att vara generösa, och man försöker på flera sätt att ge kunden flexibilitet. Bland annat erhåller konsumenter 30 dagars öppet köp på de flesta av produkterna.

  Kedjan har även sedan 2012 en populär webshop (mediamarkt.se) där delar av sortimentet kan köpas. I den finns även en önskelista, där konsumenten kan spara intressanta produkter.  

   

  Media Markts bakgrund

  Media Markt grundades i Tyskland år 1979. De fyra grundarna hade som ambition att göra något av de höga priserna och den låga tillgängligheten på elektronikprodukter. De ville därför erbjuda ett brett sortiment till en hög omsättning. Sex år efter starten fanns närmare 10 butiker, och sedan dess har expansionen fortsatt även på internationell nivå.

  År 2006 etablerade man sig i Sverige, och år 2012 startades även nätbutiken. I nuläget finns ungefär 27 butiker i Sverige, men sammanlagt har kedjan över 800 butiker över 15 länder, vilket placerar det bland Europas största i sin bransch. 

  Media Markts öppettider är generösa, och kedjan har även sedan 2012 en populär Media Markt webshop (mediamarkt.se) där delar av sortimentet kan köpas. I den finns även en önskelista, där konsumenten kan spara intressanta produkter. 

  På www.mediamarkt.se finns vidare information om Media Markts garantier (exempelvis Media Markt Sure Thing) och andra relevanta sidor. 

  Visste du att kedjans konsumenter erhåller 30 dagars öppet köp på de flesta produkterna?

  Media Markt har en unik affärsmodell där varje varuhus ses som ett fristående företag. I vart och ett av dem finns en varuhuschef som äger 10%.

  Kedjan erbjuder en Media Markt Flip4New-tjänst vilket innebär att kedjan köper gamla produkter i utbyte mot presentkort!