Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Elkedjan.

Letar du efter de bästa Elkedjan-erbjudandena?

Om du letar efter de största Elkedjan-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Elkedjan eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Elkedjan och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Elgiganten "30% rabatt !" giltig från från 12/4 till till 26/4.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Elkedjan, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Elkedjan är en elektronikkedja med butiker över hela Sverige. Här hittar du alla de populäraste och kvalitativaste elektronikmärkena.

Lär känna Elkedjan

Elkedjan är en elektronikkedja med butiker över hela Sverige. Här hittar du alla de populäraste och kvalitativaste elektronikmärkena. Elkedjan är en svensk företagskedja som säljer allt inom elektronik. Elkedjan är specialister på vitvaror, hem-el och belysning och har många välkända och kvalitativa märken i sitt sortiment.

Elkedjan öppettider är breda och i nuläget finns omkring några hundra Elkedjan butiker runt om i Sverige. Några av dem finns på platser så som exempelvis i Umeå, Borås och Luleå.

Facebook och på elkedjan.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Elkedjans rea och nyheter.  Det är även möjligt att beställa från hela sortimentet i Elkedjan online shop.

Elkedjan erbjuder kunskap tillsammans med marknadens bästa produkter inom vitvaror, hem-el och belysning. Till sortimentet hör produkter från kända och hållbara märken, så som Bosch, SiemensSamsung, SodaStream och Tefal. Populära produktkategorier kökselektronik och små-el.

Elkedjans bakgrund

Företaget grundades 1966 och VD är Christer Larsson.

Förutom de över 200 butikerna ingår även ca 1900 elektriker som i samverkan med butikerna servar kunder med bland annat installationer.

Se mer på hemsidan för information om butiker, rabatterbjudanden samt kontakt med Elkedjans kundtjänst

Elkedjan har välutbildade elektriker.

Kedjan har skapat något de kallar för Elkedjan akademi. Detta är ett forum för att skapa välutbildade elektriker genom fortbildning, utbildning och kompetensutveckling. Här får alla elektriker utbildning inom ny teknik, men även smarta lösningar inom el och energi. På så sätt har du nära till elinstalatörer med rätt kompetens och den senaste kunskapen. oavsett om du behöver köpa solceller eller instalationsmaterial så har du alltid tillgång till någon som md erfarenhet och och kunskap om yrket och vad som behöver göras.