Vi är på väg att publicera erbjudanden från Elkedjan.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Elkedjan katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker i din stad

Elkedjan, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Elkedjan är en elektronikkedja med butiker över hela Sverige. Här hittar du alla de populäraste och kvalitativaste elektronikmärkena.

Lär känna Elkedjan

Elkedjan är en elektronikkedja med butiker över hela Sverige. Här hittar du alla de populäraste och kvalitativaste elektronikmärkena. Elkedjan är en svensk företagskedja som säljer allt inom elektronik. Elkedjan är specialister på vitvaror, hem-el och belysning och har många välkända och kvalitativa märken i sitt sortiment.

Elkedjan öppettider är breda och i nuläget finns omkring några hundra Elkedjan butiker runt om i Sverige. Några av dem finns på platser så som exempelvis i Umeå, Borås och Luleå.

Facebook och på elkedjan.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Elkedjans rea och nyheter.  Det är även möjligt att beställa från hela sortimentet i Elkedjan online shop.

Elkedjan erbjuder kunskap tillsammans med marknadens bästa produkter inom vitvaror, hem-el och belysning. Till sortimentet hör produkter från kända och hållbara märken, så som Bosch, SiemensSamsung, SodaStream och Tefal. Populära produktkategorier kökselektronik och små-el.

Elkedjans bakgrund

Företaget grundades 1966 och VD är Christer Larsson.

Förutom de över 200 butikerna ingår även ca 1900 elektriker som i samverkan med butikerna servar kunder med bland annat installationer.

Se mer på hemsidan för information om butiker, rabatterbjudanden samt kontakt med Elkedjans kundtjänst

Elkedjan har välutbildade elektriker.

Kedjan har skapat något de kallar för Elkedjan akademi. Detta är ett forum för att skapa välutbildade elektriker genom fortbildning, utbildning och kompetensutveckling. Här får alla elektriker utbildning inom ny teknik, men även smarta lösningar inom el och energi. På så sätt har du nära till elinstalatörer med rätt kompetens och den senaste kunskapen. oavsett om du behöver köpa solceller eller instalationsmaterial så har du alltid tillgång till någon som md erfarenhet och och kunskap om yrket och vad som behöver göras.

 

Fler erbjudanden från Elektronik och Vitvaror