Tiendeo official website

Erbjudanden Samsung

Mer än en månad

  Erbjudanden av Samsung

  Letar du efter de bästa Samsung-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Samsung-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Samsung eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Samsung on Tiendeo. Bläddra i den senaste Samsung-katalogen "Erbjudanden Samsung" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Telia
  • Logo Elgiganten
  • Logo Tele2
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power

  Samsung, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Samsung är en av världens största tillverkare av mobilprodukter. Samsung säljer även annan hemelektronik.

  Lär känna samsung

  Samsung är ett av de ledande företagen inom telefoni och annan teknik. De säljs i princip hos alla återförsäljare inom teknik, och har dessutom sin egna försäljning via deras hemsida samsung.com. I Sverige finns det även reparations servicecenter för att exempelvis kunna laga din Samsung mobil. Samsung tillhandahåller en mängd olika teknikprylar som är ledande på marknaden. Exempelvis erbjuder Galaxy samsung telefoner, högtalare, smart-tvs, vitvaror och andra IT-varor. Samsung betyder tre stjärnor på Koreanska. Via hemsidan finns en rad olika erbjudanden också, för att du ska kunna få det ledande märkets bästa varor för ett överkommligt pris.

  Samsungs bakgrund

  Samsung grundades 1969 i Suvon och är en världsledande elektroniktillverkare. Det är ett av världens största elektronikföretag som hade nästan 370 000 anställda 2013 i cirka 80 länder över hela världen. Själva Samsung grundades 1938 av Lee Byung-chul (företaget ägnade sig från början åt livsmedelshandel och produktion av nudlar), och högkvarteret ligger i Seocho Samsung Town i Seoul, Sydkorea. Företagets VD och styrelseordförande är Lee Kun-hee.

  Handla smart med Samsung

  Via Samsungs hemsida  samsung.com kan du finna en olika möjligheter för att få den teknik du vill ha. En möjlighet är exempelvis att du kan byta in din gamla telefon för att få en ny för en billigare peng. Detta gör du genom att först välja den produkt du vill byta in. Detta oavsett märke. Därfter får du en viss rabatt på beroende på din gamla telefon som dras direkt i kassan. Din nya Samsung Galaxy skickas sedan hem till dig och med smart switch är det bara att överföra dina gamla kontakter och appar till din nya mobil. Den nya telefonen kommer till dig inom tre dagar.