Erbjudanden av Samsung

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Samsung katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker i Din stad

Intressant att veta om Samsung ...

Samsung är en av världens största tillverkare av mobilprodukter. Samsung säljer även annan hemelektronik.

Lär känna samsung

Samsung är ett av de ledande företagen inom telefoni och annan teknik. De säljs i princip hos alla återförsäljare inom teknik, och har dessutom sin egna försäljning via deras hemsida samsung.com. I Sverige finns det även reparations servicecenter för att exempelvis kunna laga din Samsung mobil. Samsung tillhandahåller en mängd olika teknikprylar som är ledande på marknaden. Exempelvis erbjuder Galaxy samsung telefoner, högtalare, smart-tvs, vitvaror och andra IT-varor. Samsung betyder tre stjärnor på Koreanska. Via hemsidan finns en rad olika erbjudanden också, för att du ska kunna få det ledande märkets bästa varor för ett överkommligt pris.

Samsungs bakgrund

Samsung grundades 1969 i Suvon och är en världsledande elektroniktillverkare. Det är ett av världens största elektronikföretag som hade nästan 370 000 anställda 2013 i cirka 80 länder över hela världen. Själva Samsung grundades 1938 av Lee Byung-chul (företaget ägnade sig från början åt livsmedelshandel och produktion av nudlar), och högkvarteret ligger i Seocho Samsung Town i Seoul, Sydkorea. Företagets VD och styrelseordförande är Lee Kun-hee.

Handla smart med Samsung

Via Samsungs hemsida  samsung.com kan du finna en olika möjligheter för att få den teknik du vill ha. En möjlighet är exempelvis att du kan byta in din gamla telefon för att få en ny för en billigare peng. Detta gör du genom att först välja den produkt du vill byta in. Detta oavsett märke. Därfter får du en viss rabatt på beroende på din gamla telefon som dras direkt i kassan. Din nya Samsung Galaxy skickas sedan hem till dig och med smart switch är det bara att överföra dina gamla kontakter och appar till din nya mobil. Den nya telefonen kommer till dig inom tre dagar.