Reklam

tretti: Electrolux Home Erbjudande Kampanjer

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Tretti-erbjudandena?

Om du letar efter de största Tretti-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Tretti eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Tretti on Tiendeo. Bläddra i den senaste Tretti-katalogen "tretti: Electrolux Home Erbjudande Kampanjer" giltig från 24/01/2023 till 13/03/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Media Markt
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Tretti, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Tretti säljer vitvaror i butik och via hemsida.

Lär känna Tretti

Tretti älskar att inspirera och ge råd till den moderna familjen omkring vitvaror och hushållsapparater. Det är deras DNA! Med deras stora utbud och en värld av inspiration hittar de tillsammans fram till de bästa vitvarorna för dig och din familj. 

Hos Trettti hittar du Nordens största sortiment på vitvaror. Deras vision är att ett brett utbud gör det möjligt för dig att hitta just precis den produkt som passar dina vardagsbehov. Om du skulle känna dig lite vilse i djungeln av märken och modeller är deras vitvaruspecialister alltid redo att hjälpa dig sortera fram relevanta alternativ som matchar dina önskemål.

Hos Tretti har du tillgång till ett komplett sortiment och hittar uppdaterad information om produkter, priser och lagersaldon. De erbjuder dig som kund många och säkra betalningsalternativ och dessutom ger de dig som kund möjlighet att dela med dig av dina produkt- och köperfarenheter till andra konsumenter. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som exempelvis i Stockholm, Umeå och Malmö. Via hemsidan tretti.se kan du dock alltid handla oavsett tid. Där kan du även finna erbjudanden, rea, kundtjänst och nyheter.

Trettis bakgrund

Trettis har funnits länge online, men den första butiken öppnade 2020.

Tretti, årets e-handlare flera gånger om

Tretti har blivit utnämnd tio gånger i rad till årets e-handlare inom kategorin vitvaror av PriceRunner? De kammade hem titeln första gången 2006 och senast 2017. Utnämningen baseras på PriceRunners konsumentbedömningssystem där kunder får betygssätta sin köpupplevelse. Dessutom blev de utnämnda till Årets Nätbutik 2018, 2019 och 2020 inom kategorin vitvaror hos Prisjakt.nu där de vann årets butik både 2019 och 2020.

Tretti tycker att det ska vara enkelt och smidigt att handla vitvaror. Hos Tretti har du tillgång till ett komplett sortiment och hittar uppdaterad information om produkter, priser och lagersaldon. De erbjuder dig som kund många och säkra betalningsalternativ och dessutom ger de dig som kund möjlighet att dela med dig av dina produkt- och köperfarenheter till andra konsumenter.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste tretti katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Elektronik och Vitvaror

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona