Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Tretti.

Letar du efter de bästa Tretti-erbjudandena?

Om du letar efter de största Tretti-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Tretti eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Tretti och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Elgiganten "30% rabatt !" giltig från från 12/4 till till 26/4.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Tretti, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Tretti säljer vitvaror i butik och via hemsida.

Lär känna Tretti

Tretti älskar att inspirera och ge råd till den moderna familjen omkring vitvaror och hushållsapparater. Det är deras DNA! Med deras stora utbud och en värld av inspiration hittar de tillsammans fram till de bästa vitvarorna för dig och din familj. 

Hos Trettti hittar du Nordens största sortiment på vitvaror. Deras vision är att ett brett utbud gör det möjligt för dig att hitta just precis den produkt som passar dina vardagsbehov. Om du skulle känna dig lite vilse i djungeln av märken och modeller är deras vitvaruspecialister alltid redo att hjälpa dig sortera fram relevanta alternativ som matchar dina önskemål.

Hos Tretti har du tillgång till ett komplett sortiment och hittar uppdaterad information om produkter, priser och lagersaldon. De erbjuder dig som kund många och säkra betalningsalternativ och dessutom ger de dig som kund möjlighet att dela med dig av dina produkt- och köperfarenheter till andra konsumenter. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som exempelvis i Stockholm, Umeå och Malmö. Via hemsidan tretti.se kan du dock alltid handla oavsett tid. Där kan du även finna erbjudanden, rea, kundtjänst och nyheter.

Trettis bakgrund

Trettis har funnits länge online, men den första butiken öppnade 2020.

Tretti, årets e-handlare flera gånger om

Tretti har blivit utnämnd tio gånger i rad till årets e-handlare inom kategorin vitvaror av PriceRunner? De kammade hem titeln första gången 2006 och senast 2017. Utnämningen baseras på PriceRunners konsumentbedömningssystem där kunder får betygssätta sin köpupplevelse. Dessutom blev de utnämnda till Årets Nätbutik 2018, 2019 och 2020 inom kategorin vitvaror hos Prisjakt.nu där de vann årets butik både 2019 och 2020.

Tretti tycker att det ska vara enkelt och smidigt att handla vitvaror. Hos Tretti har du tillgång till ett komplett sortiment och hittar uppdaterad information om produkter, priser och lagersaldon. De erbjuder dig som kund många och säkra betalningsalternativ och dessutom ger de dig som kund möjlighet att dela med dig av dina produkt- och köperfarenheter till andra konsumenter.