Tiendeo official website

Erbjudanden Telenor

Mer än en månad

  Erbjudanden av Telenor

  Letar du efter de bästa Telenor-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Telenor-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Telenor eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Telenor on Tiendeo. Bläddra i den senaste Telenor-katalogen "Erbjudanden Telenor" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Power
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

  Telenor, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Telenor är en telekomoperatör som erbjuder tjänster i telefoni, bredband och digital-tv. Kedjan är verksam över hela Sverige.

  Lär känna Telenor

  Telenor Sverige är en av marknadens ledande telekom operatörer som erbjuder sina tjänster till både privatpersoner och företag. Man erbjuder bland annat Telenor-telefoni, mobilabonnemang, bredband och digital-tv.

  Syftet med Telenorgruppen är att hjälpa människor att kommunicera bättre. Med kunden i focus erbjuder man tjänster såsom datatrafik, fast telefoni och mobiltelefoni till företag såväl som privatpersoner. 

  Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster. Man har mobilverksamhet i 13 länder, däribland Norden, Central- och Östeuropa samt Asien. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med omkring 208 miljoner mobilabonnemang och cirka 36 tusen anställda världen över!

  Företagets kundtjänst har öppet dygnet runt, och det går att få mer information via hemsidan, telenor.se.

   

  Telenors bakgrund

  Telenor grundades som Norges telegrafverk 1855, för att sedan ta namnet Televerket år 1969. Det nuvarande namnet, Telenor, kom 1994, i samband med att verksamheten strukturerades om till ett statligt aktiebolag. Telefonihistorien i Norge påminner om den svenska, fram till 1998 hade nämligen Telenor monopol på privattelefoni i Norge! Man kan minst sagt säga att Telenor är en viktig aktör på marknaden - idag tillhör man nämligen ett av Norges största börsnoterade bolag.

  Telenor för en bättre sjukvård i Bangladesh

  Telenor presenterade i början av juni ett initiativ till att förbättra hälsovård i länder på tillväxtmarknader. Detta sker med hjälp av sin digitala hälsotjänst Tonic med start i Bangladesh. På detta vis uppmärksammar företaget brister i hälsovården i Sydostasien och gör ett bidrag till förbättringar med hjälp av teknologi.

  Genom Tonic kan olika delar av hälsovårdens ekosystem kopplas samman och visar såväl välbefinnande som behov i sjukvården genom en integrerad mobil tjänst. Genom systemet gör Telenor kundtjänst tillgänglig för vårdtagarna. Tonic innehåller även förebyggande tjänster och information kring primärvård samt finansiell hjälp i form av avdrag och försäkringar i samband med vård på sjukhus. Tonic hjälper en att fokusera på ens personliga hälsobehov och ämnar hjälpa befolkningen långsiktigt.