Tiendeo official website

Reklam

Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Euronics.

Letar du efter de bästa Euronics-erbjudandena?

Om du letar efter de största Euronics-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Euronics eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Euronics och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Media Markt "Media Markt Erbjudande Kampanjer" giltig från 20/03/2023 till 30/03/2023.

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Media Markt
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Euronics, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Euronics är ett Nederländskt hemelektronikkedja som har ett flertal butiker i Sverige

Lär känna Euronics

Hos Euronics träffar du människor med en stark passion för hemelektronik och stora kunskaper om den allra senaste tekniken. Som Europas största fackhandelskedja kombinerar de styrkan hos en stor inköpsgrupp med kompetensen och personligheten hos den lokala butiken på din ort. Euronics finns där du finns!

Det här ger dig fördelar: Hos Euronics hittar du de senaste produktnyheterna och när du besöker butiken får du hjälp av din lokala handlare som både har lång branscherfarenhet samt tekniska och praktiska kunskaper om produkterna. De tror på tryggheten i det personliga mötet!

Euronics har idag butiker 31 länder. I Sverige finns runt cirka 100 butiker över hela landet med ett heltäckande sortiment av hemelektronik såsom digital-TV, hemmabio, antenn, Hifi, DVD-spelare, spelkonsoler, ljudanläggning, surfplattor, datorer, mobiltelefoni, abonnemang samt ett mycket brett sortiment av tillbehör. Butikerna finns på platser så som exempelvis Varberg, Älmhult, Arvika, Malmö och Söderhamn. Öppettiderna är vardagliga, men hemsidan är öppen för alla dygnet runt, där du även kan fynda varorna som passar just dig.

Euronics bakgrund

Euronics grundades 1992 och ägs av det Nederländska bolaget Euronics International Ltd. som har varuhus i 31 länder. Tidigare hetter företaget Rino och svensk VD är Peter Håkansson.

Euronics tjänster

Euronics hjälper till med ett flertal olika tjänster när du handlar hos dem. Exempelvis levererar de och instalerar ditt trådlösa nätverk, din datordin TV, din ljudinstallation eller din mobiltelefonNu kan du även utnyttja RUT-avdraget när det gäller datorer, telefoner och nätverksrelaterad support. Det gäller även enklare rådgivning i samband med igångsättning och drift samt installation av mjukvara. Avdraget gäller för arbete som utförs i ditt hem och du kan få avdrag för upp mot 50 procent av arbetskostnaden. Maxtaket per år ligger på 25 000 kronor. De hjälper dig även komma igång med din nya mobiltelefon, ställer in den efter dina behov och önskemål, visar smarta funktioner och installerar de appar du vill ha.

bell

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Euronics katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Elektronik och Vitvaror

Privacy Policy