Tiendeo official website

Reklam

iPhone 14 Pro

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Apple-erbjudandena?

Om du letar efter de största Apple-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Apple eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Det finns för närvarande 84 Apple-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Apple-katalogen "iPhone 14 Pro" giltig från 14/02/2023 till 14/08/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker

  • Logo Elgiganten
  • Logo Net On Net
  • Logo Elon
  • Logo Media Markt
  • Logo Sony
  • Logo Scandinavian Photo

Apple, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Apple är ett internationellt företag, som tillverkar och säljer bland annat populära mobil- och datorprodukter, så som iPhone, iPad och MacBookPro.

Lär känna Apple

Apple är världens dyraste företag och står för stora delar av världens dator-, mobil- och musikmarknader. Apple har flertalet populära produkter i sitt sortiment, så som iPhones, MacBooks och iPads.

I Sverige har Apple tre butiker. De är Apple Store Malmö, Apple Store Täby och Apple Store Helsingborg. En stor del av försäljningen sker via Apple Store online, och företaget har även ett hundratal återförsäljare för sina populära produkter.  

På sociala medier och på hemsidan kan man ta del av aktuella Apple-erbjudanden samt följa Apples rea. Apple studentrabatt ger studenter 10 % rabatt på hela sortimentet.   

Några av Apples mest framgångsrika produkter är persondatorn Macintosh, framför allt enhetsdatorn iMac, operativsystemet Mac Os X, mp3-spelaren iPod, samt mobiltelefonen iPhone och surfplattan iPad. Apple äger även musiktjänsten iTunes och TV-tjänsten Apple TV. Du hittar även appar för iPhones i Apple Store.

Se Apples katalog för mer information gällande specialerbjudanden, rabattkoder, butiker, support och öppettider.

Apples bakgrund

Apple Computer grundades den 1 april 1976 av Steve Jobs, Steve Wozniak och Ronald Wayne. Apple nådde störst framgång med Apple II 1982 och 1985, då denna ensam stod för drygt 15-16 procent av hemdatormarknaden  en siffra Apple hittills aldrig nått upp till igen.

Apples VD är Timothy D. Cook.

Utbildning med Apple

Alla barn föds med ett överflöd av kreativitet. Att vårda den är bland det viktigaste en lärare kan göra. Kreativitet gör elever bättre på att kommunicera och lösa problem. Det förbereder dem på att lyckas i dagens samhälle – och forma morgondagens. Apple skapar hela tiden resurser som hjälper lärare att åstadkomma just det. Inte bara kraftfulla produkter, utan även verktyg, inspiration och kursmaterial för oslagbara lärandeupplevelser som är värda varje minut framför skärmen.

För studenter finns det även här fördelar med Apple. Du kan exempelvis spara pengar på en ny Mac eller iPad med Apples utbildningsrabatt. Erbjuds till nuvarande och nyligen antagna universitets- och högskolestudenter, föräldrar som handlar till universitets- och högskolestudenter samt lärare och personal på alla nivåer.