Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Sony.

Letar du efter de bästa Sony-erbjudandena?

Om du letar efter de största Sony-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Sony eller andra butiker i kategorin Elektronik och Vitvaror i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Sony och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Elektronik och Vitvaror, till exempel broschyren Electrolux Home "Var basta dammsu- gare någonsin" giltig från från 18/4 till till 2/6.

Andra Elektronik och Vitvaror-kataloger

  • Logo AKG
  • Logo Lefflers
  • Logo Hembiobutiken
  • Logo Bose
  • Logo PhoneIX
  • Logo Harman Kardon

Sony, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Sony erbjuder elektronikprylar inom en mängd olika områden, så som foto och tv-spel.

Lär känna Sony

Sony erbjuder elektronikprylar inom en mängd olika områden, så som foto och tv-spel. Då de är ett välkänt och etabelarat märke så behöver de inte ha egna butiker i Sverige utan istället finns det en mängd olika återförsäljare som säljer deras produkter. Dessa återförsäljare finns runt om i hela landet, så det finns inga svårigheter att komma åt en Sony produkt. Exempel på butikskedjor som säljer Sony-produkter är Mediemarkt, Netonnet, phonehouse, med flera. Därmed finns butiker överalt i landet, exempelvis på platser så som Sundsvall, Borlänge och Lund. Så gott som alla välrenomerade butikskedjor inom elektronik har i regel alltid Sonyprodukter av bästa kvalitet. På hemsidan sony.se finns alla varor du vill ha från Sony, då det även där går att handla dina produkter. Här finns exempelvis kameror, playstations-konsoler, TV-skärmar, datorer, med mera.

Sonys bakgrund

Företaget grundades den 7 maj 1946 som Tokyo Tsushin Kogyo Kaisha av Masaru Ibuka och Akio Morita.

På 50-talet  hörde Ibuka om Bell Labs uppfinning transistorn. Bell gav honom tillstånd att använda transistorteknologi till sitt japanska företag. Medan de amerikanska företagen Regency och Texas Instruments byggde transistorradio först var det Ibukas företag som byggde de mest lyckade radioapparaterna.

Sony och dess kampanjer

Via hemsidan sony.se finns en rad olika kampanjer för dig som vill ha något extra för en billig peng. Som exempel på kampanjer kan det gälla olika produkter som fått olika rea-priser. Som kampanjen: Få rabatt på 1000 SEK nästa gång du köper ett objektiv. Detta gäller när du  har köpt och registrerat din kvalificerade kamera på My Sony och fått dina presentkortskoder via e-post. En annan kampanj att du kan begära upp till 4200 SEK i cashback. Du kan alltså få pengar tillbaka på utvalda kameror, objektiv och tillbehör från Sony.