Tiendeo official website

Letar du efter de bästa erbjudandena i kategorin Bygg och Trädgård?

Om du letar efter de bästa kampanjerna i kategorin Bygg och Trädgård har du kommit rätt.Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jula, Biltema, Bauhaus och många fler butiker. Det finns för närvarande 36 Bygg och Trädgård-kataloger på Tiendeo och 193 butiker. Bläddra i den senaste Jula-katalogen "Jula reklamblad" giltig från från 15/9 till till 28/9 och börja spara pengar nu!

Bygg och Trädgård kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Bygg och Trädgård

Hitta de senaste erbjudandena från Bygg och trädgård på Tiendeo

Bygg och trädgård är något man gärna satsar på. Samtidigt kan ett ständigt upprätthållande av en snygg trädgård och byggande bli dyra historier. Därför är det guld värt att hitta rabatter och erbjudanden för bygg- och trädgårdsprodukter. Bygg- och trädgårdsprodukter är produktkategorier som kan vara dyra. Tiendeo erbjuder information angående rabatter och erbjudanden för produkter inom denna kategori! Här kan du hitta produkter så som trädgårdsmöbler, vattenspridare, krukor, krattor, hammare, spik och bräder, skottkärror, släggor och mycket annat som du kan behöva i trädgården eller när du genomför ditt nästa byggprojekt.

På Tiendeo hittar du de senaste katalogerna, brochyrerna och rabattkupongerna. Sök efter dagliga rabatter eller vecko- och månatliga erbjudanden. Njut av prisnedsättningar och specialerbjudanden.

Tiendeo hjälper dig hitta den rätta butiken

Tiendeo inkluderar inte endast stora butiker, såsom Coop och Hornbach. Du hittar även erbjudanden för mindre butiker i ditt område, vare sig du söker efter bygg- och trädgårdsprodukter eller andra shoppingmöjligheter i Stockholm, Malmö eller Göteborg.

På Tiendeo hittar du även annan information än rabatter och erbjudanden. Du hittar öppettider, kontaktuppgifter, adresser med mera. Perfekt för den som gärna shoppar produkter relaterade till bygg och trädgård! Det bästa är att det är online och gratis. Missa inte de bästa rabatterna och erbjudandena nära dig. Här kan du hitta produkter från exempelvis Gardena, Fiskars, Frökungen, Felcostore och mycket mer. Här kan du hitta vattenslangar och vattenspridare och mycket mer.

Genom Tiendeo kan du hitta den rätta butiken både online och i fysiska butiker. Här kan du dessutom hitta butiken som ligger närmast dig.