Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Granngården katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i Din stad

Intressant att veta om Granngården ...

Granngården är en svensk butikskedja inom trädgård, djur och foder, lantbruk och skog, samt hus och hem. Välj mellan att handla i någon av de över 110 olika butikerna.

Lär känna Granngården

Granngården är en svensk butikskedja inom trädgård, djur och foder, lantbruk och skog samt hus och hem. 

Sammanlagt så finns det hela 112 Granngården Butiker runt om i landet. Några av dem finns i SödertäljeUppsalaBorlänge och Karlstad. Dessutom så kan du enkelt och smidigt handla genom Granngårdens nätbutik, där du kan välja bland ett brett sortiment.

När du beställar via Granngårdens hemsida så får du fri frakt vid beställningar på över 500 kr. Om du skulle ångra dig så ger Granngården även 30 dagars fri retur i någon av butikerna. Granngården riktar sig till alla människor som vill leva ett jordnära liv med närhet till landet. Därmed är det naturliga valet när du vill odla eller finna något gott för dina djur, alltid Granngården.

Granngårdens bakgrund

Granngården grundades redan år 1880 och har sina rötter i det svenska lantbruket. Därmed har de alltid haft en naturlig närhet till allt som kan behövas när man lever på landet.

I dagsläget så har företaget runt 800 anställda och sedan 20018 är Olof Fransson VD. Huvudkontoret finns i Malmö, och Granngården själv ägs sedan 2016 av norska Fellekjøpet.

Granngårdens kundklubb

Om du vill ha extra fördelaktiga rabbater så kan vi rekommendera att kolla in Granngården kundklubb. Här får du poäng på alla dina köp, det kostnadsfria magasinet Grannliv, erbjudanden skickade till dig via e-post samt utvalda klubberbjudanden. Och det bästa av allt; det är helt gratis!

Utöver kundklubben erbjuder Granngården även något de kallar för Grannhjälpen. Detta är en servicetjänst som erbjuds till alla kunder som äger eller vill köpa någon form av maskin. Till exempel kan du få hjälp med att instalera din robosgräsklippare ifall du köper den på Granngården.