Tiendeo official website

Reklam

Förkultivera – Förodla & Förså

Går ut imorgon

Letar du efter de bästa Granngården-erbjudandena?

Om du letar efter de största Granngården-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Granngården eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Granngården on Tiendeo. Bläddra i den senaste Granngården-katalogen "Förkultivera – Förodla & Förså" giltig från 21/02/2023 till 21/03/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Bygg och Trädgård-butiker

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Granngården, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Granngården är en svensk butikskedja inom trädgård, djur och foder, lantbruk och skog, samt hus och hem. Välj mellan att handla i någon av de över 110 olika butikerna.

Lär känna Granngården

Granngården är en svensk butikskedja inom trädgård, djur och foder, lantbruk och skog samt hus och hem. 

Sammanlagt så finns det hela 112 Granngården Butiker runt om i landet. Några av dem finns i SödertäljeUppsalaBorlänge och Karlstad. Dessutom så kan du enkelt och smidigt handla genom Granngårdens nätbutik, där du kan välja bland ett brett sortiment.

När du beställar via Granngårdens hemsida så får du fri frakt vid beställningar på över 500 kr. Om du skulle ångra dig så ger Granngården även 30 dagars fri retur i någon av butikerna. Granngården riktar sig till alla människor som vill leva ett jordnära liv med närhet till landet. Därmed är det naturliga valet när du vill odla eller finna något gott för dina djur, alltid Granngården.

Granngårdens bakgrund

Granngården grundades redan år 1880 och har sina rötter i det svenska lantbruket. Därmed har de alltid haft en naturlig närhet till allt som kan behövas när man lever på landet.

I dagsläget så har företaget runt 800 anställda och sedan 20018 är Olof Fransson VD. Huvudkontoret finns i Malmö, och Granngården själv ägs sedan 2016 av norska Fellekjøpet.

Granngårdens kundklubb

Om du vill ha extra fördelaktiga rabbater så kan vi rekommendera att kolla in Granngården kundklubb. Här får du poäng på alla dina köp, det kostnadsfria magasinet Grannliv, erbjudanden skickade till dig via e-post samt utvalda klubberbjudanden. Och det bästa av allt; det är helt gratis!

Utöver kundklubben erbjuder Granngården även något de kallar för Grannhjälpen. Detta är en servicetjänst som erbjuds till alla kunder som äger eller vill köpa någon form av maskin. Till exempel kan du få hjälp med att instalera din robosgräsklippare ifall du köper den på Granngården.

bell

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Granngården katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy