Pluspoolen 2022

Mer än en månad
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Ahlsell katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i din stad

Ahlsell, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ahlsell är ett tekniskt handelsbolag inom VVS, El, Verktyg & maskiner, Kyl, Bygg, VA och GDS (Gör-det-själv).

Lär känna Ahlsell

Ahlsell AB är det ledande tekniska bolaget i Norden inom installationsprodukter, personlig skyddsutrustning, verktyg och maskiner. Ahlsells butiker har ett brett sortiment med de vanligaste artiklarna och verktygen som du kan hämta direkt.

Ahlsells öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, men de har överlag normala öppettider.  I nuläget finns det ett flertal olika butiker och säljkontor runt om i Sverige. Några av dem som finns, är plaserade i städer så som: Malmö, Uppsala, Örebro, Bollnäs, Kalmar och Kiruna.

På ahlsell.se kan du ta följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Ahlsells rea och nyheter. I internetbutiken finns hela sortimentet tillgängligt dygnet runt, och företaget har Ahlsell-appen för ännu smidigare handel.

Företaget erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El och Verktyg & Maskiner.

Se hemsidan för information om produkter, butiker, erbjudanden samt kontakt med Ahlsell kundtjänst.

Ahlsells bakgrund

Ahlsell har funnits i Sverige sedan 1903 då företaget grundades av bröderna Rudolf och Herman Ahlsell. I mer modern tid så finns kedjan på många fler plater än enbart i Sverige. Kedjan finns nämligen också hela Norden, samt i Ryssland och Baltikum.

Utbilda dig med Ahlsell

Ahlsell erbjuder förutom den vanliga butiken även en helt egenn akademi för dig som vill lära dig något nytt. Ahlsell har flera egna utbildningsprogram för dig som vill fortbilda dig, få mer kompetens eller ett större yrkeskunnande. Tillsammans med sina utbildningsleverantörer erbjuds kunder en bra och uppdaterat kursutbud som möter kraven på den nuvarande marknaden. Detta då kraven och utvecklingen går snabbt frammåt.

Det går som en större grupp även att få en specialuppbygt och skräddarsytt utbildningspaket. Detta för att kunna passa in i erat specifika verksamhet. Givetvis är utbildningen i detta fall helt företagsanpassat.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor