Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Bauhaus.

Letar du efter de bästa Bauhaus-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bauhaus-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bauhaus eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Bauhaus och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Tools "40% - 70% off." giltig från från 15/2 till till 29/2.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Bauhaus, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bauhaus mål är att erbjuda kunderna branschens största urval i kombination med en effektiv kundservice. Vanliga Bauhaus-butiker har idag över 150 000 produkter!

Lär känna Bauhaus

När Bauhaus grundades introducerade man konceptet ”allt-under-ett-tak”, som kortfattat innebär att samla ett brett sortiment ur olika specialområden under ett och samma tak. 

Bauhaus har som mål att kunna erbjuda branschens största utbud samt en förstklassig kundservice. För att lyckas med det sistnämnda, är det viktigt för kedjan att de anställda har en yrkesmässig bakgrund så att de bättre kan förstå kundens behov.

Kedjan publicerar regelbundet ett uppskattat reklamblad med intressanta produkter och erbjudanden! På Bauhaus hemsida, bauhaus.se, finns ytterligare information om sortimentet. Där kan man även beställa hem de varor som man finner intressant. Därmed är öppettider inga problem.

Bauhaus öppettider tenderar dessutom att vara generösa, och i nuläget finns omkring 20 varuhus runtom i Sverige.

  

Bauhaus bakgrund

Det första Bauhaus-varuhuset öppnade sina dörrar år 1960 i Mannheim, Tyskland. Syftet var att erbjuda ett unikt koncept där hemmafixare såväl som professionella skulle ha tillgång till verktyg och material på en och samma plats. För att kunden skulle slippa fara mellan olika butiker satsade man också redan från början på att erbjuda ett brett utbud. Denna tanke finns med än idag – ett genomsnittligt varuhus rymmer över 150 000 produkter!

Idag finns omkring 250 varuhus i världen, varav 20 i Sverige. Sedan 2011 finns också en nätbutik

När Bauhaus grundades introducerade man konceptet ”allt-under-ett-tak”, som kortfattat innebär att samla ett brett sortiment ur olika specialområden under ett och samma tak. 

Bauhaus öppettider är breda, och i nuläget finns omkring 20 varuhus runtom i landet. Några av dem är Bauhaus Malmö, Bauhaus Göteborg, Bauhaus Norrköping och Bauhaus Uppsala.

Kedjan erbjuder montageservice, vilket innebär att kunden till ett fast pris kan få hjälp med montering och installation av varor.

Bauhaus har även en populär nätbutik där stora delar av sortimentet finns att köpa. På Bauhaus hemsida, www.bauhaus.se, finns mer information om sortimentet. 

Bauhaus publicerar också regelbundet ett uppskattat reklamblad med intressanta produkter och erbjudanden! Bauhaus slogan berättar tydligt vad man får vid handel på ett av deras varuhus. "Bauhaus, när det måste bli bra".