Tiendeo official website

Erbjudanden Bauhaus

Mer än en månad

  Erbjudanden av Bauhaus

  Letar du efter de bästa Bauhaus-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Bauhaus-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bauhaus eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Bauhaus on Tiendeo. Bläddra i den senaste Bauhaus-katalogen "Erbjudanden Bauhaus" giltig från från 17/4 till till 17/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

  Bauhaus, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Bauhaus mål är att erbjuda kunderna branschens största urval i kombination med en effektiv kundservice. Vanliga Bauhaus-butiker har idag över 150 000 produkter!

  Lär känna Bauhaus

  När Bauhaus grundades introducerade man konceptet ”allt-under-ett-tak”, som kortfattat innebär att samla ett brett sortiment ur olika specialområden under ett och samma tak. 

  Bauhaus har som mål att kunna erbjuda branschens största utbud samt en förstklassig kundservice. För att lyckas med det sistnämnda, är det viktigt för kedjan att de anställda har en yrkesmässig bakgrund så att de bättre kan förstå kundens behov.

  Kedjan publicerar regelbundet ett uppskattat reklamblad med intressanta produkter och erbjudanden! På Bauhaus hemsida, bauhaus.se, finns ytterligare information om sortimentet. Där kan man även beställa hem de varor som man finner intressant. Därmed är öppettider inga problem.

  Bauhaus öppettider tenderar dessutom att vara generösa, och i nuläget finns omkring 20 varuhus runtom i Sverige.

    

  Bauhaus bakgrund

  Det första Bauhaus-varuhuset öppnade sina dörrar år 1960 i Mannheim, Tyskland. Syftet var att erbjuda ett unikt koncept där hemmafixare såväl som professionella skulle ha tillgång till verktyg och material på en och samma plats. För att kunden skulle slippa fara mellan olika butiker satsade man också redan från början på att erbjuda ett brett utbud. Denna tanke finns med än idag – ett genomsnittligt varuhus rymmer över 150 000 produkter!

  Idag finns omkring 250 varuhus i världen, varav 20 i Sverige. Sedan 2011 finns också en nätbutik

  När Bauhaus grundades introducerade man konceptet ”allt-under-ett-tak”, som kortfattat innebär att samla ett brett sortiment ur olika specialområden under ett och samma tak. 

  Bauhaus öppettider är breda, och i nuläget finns omkring 20 varuhus runtom i landet. Några av dem är Bauhaus Malmö, Bauhaus Göteborg, Bauhaus Norrköping och Bauhaus Uppsala.

  Kedjan erbjuder montageservice, vilket innebär att kunden till ett fast pris kan få hjälp med montering och installation av varor.

  Bauhaus har även en populär nätbutik där stora delar av sortimentet finns att köpa. På Bauhaus hemsida, www.bauhaus.se, finns mer information om sortimentet. 

  Bauhaus publicerar också regelbundet ett uppskattat reklamblad med intressanta produkter och erbjudanden! Bauhaus slogan berättar tydligt vad man får vid handel på ett av deras varuhus. "Bauhaus, när det måste bli bra".