Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Jem&Fix.

Letar du efter de bästa Jem&Fix-erbjudandena?

Om du letar efter de största Jem&Fix-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jem&Fix eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Jem&Fix och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Bauhaus "Bauhaus Erbjudande Montageservicekatalog" giltig från från 12/6 till till 31/12.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Jem&Fix, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Jem & fix är ett danskt företag som fokuserar på bygghandeln. Saknar du något verktyg du behöver, tillhandahåller Jem & fix det åt dig.

Lär känna Jem & fix

Jem & fix finns förutom i Danmark och Norge även i ett flertal olika städer runtomkring i Sverige. Som exempel finns butiken i städer så som Motala, Falkenberg, sandviken, och Nässjö. Butikerna följer normala öppettider för varuhandel, men för dig som inte har möjlighet att ta dig till en fysisk butik finns det givetvis även en onlinebutik där du kan handla enkelt och bekvämt hemifrån. detta med full trygghet för e-handeln. Butiken erbjuder ett antal olika varor. Exempelvis kan du här finna varor så som verktyg, bevattning till din trädgård, färg för att exempelvis sätt ny färg på ditt hem, olika typer av belysning, skottkärror, grillar och inredning.

hemsidan  erbjuder kedjan stöd för dig som vill göra om och skapa nytt i ditt hem. Exempelvis med instruktionsfilmer.

Jem & fix bakgrund

Butikskedjan grundades i Danmark 1988. Sedan dröjde det till 2005 då butikskedjan öppnade upp i Sverige i städerna Karlshamn, Karlskrona och Gislaved. Sedan fortsatta butikskedjan utvecklas allt eftersom, och öppnade upp allt fler olika städer runt omkring i landet. Denna utveckling har gått fram till att det nu i Sverige finns runt ett 50 butiker, som troligtvis även kommer öka än mer allt eftersom.

Fynda på Jem & fix utförsäljning

Utöver de vanliga priserna så kan du via Jem & fix:s hemsida hitta fram till deras egna sida för utförsäljning av vissa varor. Dessa varor går därför att fynda för en extra billig peng. Dock är det alltid bra att hålla koll där då och då, då varan just du kanske är ute efter plötsligt dyker upp för en extra billig peng, vilket gör det viktigt att vara snabb att fynda innan varan försvinner från sortimentet.

Utöver detta kan du via denna hemsida att köpa ett presentkort, om du exempelvis vill överaska någon du känner med en rolig överaskning. Så fort du handlat presentkortet får du dessutom ut den enkelt via din mejladress där du kan skriva ut den själv.