Byggmax Erbjudande Aktuella Kampanjer

3 dagar kvar
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Byggmax-erbjudandena?

Om du letar efter de största Byggmax-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Byggmax eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Byggmax on Tiendeo. Bläddra i den senaste Byggmax-katalogen "Byggmax Erbjudande Aktuella Kampanjer" giltig från 17/06/2022 till 03/07/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Byggmax katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i din stad

Byggmax, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Byggmax är en svenskgrundad byggvarukedja som grundades år 1993. Idag finns omkring 100 varuhus runtom i Sverige och även ett trettiotal i Norge och ett tiotal i Finland.

Lär känna Byggmax

I nuläget finns omkring 100 Byggmax-varuhus i Sverige. Några av dem hittas i Luleå, Jönköping och Örebro. Totalt finns 142 varuhus i de nordiska länderna Sverige, Norge och Finland.

Byggmax har särskilda strategier för att hålla sina priser så låga som möjligt, något de kallar Byggmaxmodellen. De har först och främst ett fåtal leverantörer vilket innebär långsiktiga samarbeten. Man har aldrig rea eller rabatter, utan satsar istället på att erbjuda ständigt låga priser. Dessutom är butiken utformad på ett sätt som gör att kunden enkelt kan lasta in varorna i sin bil – det så kallade drive in-konceptet.

Byggmax öppettider tenderar att vara generösa.

Byggmax bakgrund

Byggvarukedjan Byggmax grundades år 1993. Även om man till att börja med utgjorde en relativt ofarlig konkurrent, hade nog ingen räknat med att de skulle ha ett hemligt vapen: ett drive in-system där kunderna själva kunde plocka sina varor direkt från lagerhyllorna. Under 1990-talet såg man sällan denna typ av koncept, och då man på detta sätt lyckades hålla priserna nere blev Byggmax en stark konkurrent till de dåvarande byggjättarna! Genom att köpa in produkter i stora mängder lyckades man hålla ner priserna ännu mer, och på den vägen började Byggmax succéhistoria! 

Lär dig att göra det själv

Byggmax har räddningen för alla hemmafixare – på hemsidan finns nämligen inspirerande gör-det-själv-guider!

Tanken bakom guiderna är att kedjan dels vill hjälpa kunden med bygginstruktioner, men också att bidra med inspiration. Då guiderna riktar sig till hemmafixare såväl som proffs, har de anpassats till en pedagogisk nivå där illustrerade steg för steg-instruktioner finns tillgängliga. Instruktionerna har utvecklats med hjälp av byggexperter samt med den så kallade ”husbyggarbibeln” HUS AMA, och i projektportalen finns exempel på såväl små som stora byggprojekt.

På Byggmax hemsida hittas information om priser och alla butikers sortiment. Där finns också en möjlighet att skapa inköpslistor, eller handla direkt på webben för den delen.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor