Favorit

Byggmax rabattkoder, katalog och erbjudanden

Favorit

Byggmax och Bygg och trädgård i din stad med närområde

Se fler erbjudanden

(11)

Intressant att veta om Byggmax ...

Byggmax är en svenskgrundad byggvarukedja som grundades år 1993. Idag finns omkring 75 varuhus runtom i Sverige.

Lär känna Byggmax

I nuläget finns omkring 75 Byggmax-varuhus i Sverige. Några av dem hittas i Luleå, Jönköping och Örebro. Totalt finns dock 120 varuhus i de nordiska länderna Sverige, Norge och Finland.

Byggmax har särskilda strategier för att hålla sina priser så låga som möjligt, något de kallar Byggmaxmodellen. De har först och främst ett fåtal leverantörer vilket innebär långsiktiga samarbeten. Man har aldrig reor eller rabatter, utan satsar istället på att erbjuda ständigt låga priser. Dessutom är butiken utformad på ett sätt som gör att kunden enkelt kan lasta in varorna i sin bil – det så kallade drive in-konceptet.

 

Byggmax hemsida hittas information om priser och alla butikers sortiment. Där finns också en möjlighet att skapa inköpslistor, eller handla direkt på webben för den delen.

Byggmax öppettider tenderar att vara generösa så även den som har ett tajt schema bör ha möjlighet att ta sig till sitt närmsta varuhus!

 

Byggmax bakgrund

Byggvarukedjan Byggmax grundades år 1993. Även om man till att börja med utgjorde en relativt ofarlig konkurrent, hade nog ingen räknat med att de skulle ha ett hemligt vapen: ett drive in-system där kunderna själva kunde plocka sina varor direkt från lagerhyllorna. Under 1990-talet såg man sällan denna typ av koncept, och då man på detta sätt lyckades hålla priserna nere blev Byggmax en stark konkurrent till de dåvarande byggjättarna! Genom att köpa in produkter i stora mängder lyckades man hålla ner priserna ännu mer, och på den vägen började Byggmax succéhistoria! 

Lär dig att göra det själv

Byggmax har räddningen för alla hemmafixare – på hemsidan finns nämligen inspirerande gör-det-själv-guider!

Tanken bakom guiderna är att kedjan dels vill hjälpa kunden med bygginstruktioner, men också att bidra med inspiration. Då guiderna riktar sig till hemmafixare såväl som proffs, har de anpassats till en pedagogisk nivå där illustrerade steg för steg-instruktioner finns tillgängliga. Instruktionerna har utvecklats med hjälp av byggexperter samt med den så kallade ”husbyggarbibeln” HUS AMA, och i projektportalen finns exempel på såväl små som stora byggprojekt. 

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Byggmax katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy