Reklam

Lathund om belysning

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Swedol-erbjudandena?

Om du letar efter de största Swedol-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Swedol eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Det finns för närvarande 3 Swedol-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Swedol-katalogen "Lathund om belysning" giltig från 06/10/2022 till 31/03/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Bygg och Trädgård-butiker

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Swedol, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Swedol är ett svenskt handelsföretag som säljer produkter för bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn.

Lär känna Swedol

Swedol AB säljer verktyg, maskiner, och arbetskläder via e-handel, via postorder och via butiker runt om i Sverige. Sortimentet består av cirka 20 000 artiklar och Swedols företag har den största marknaden, men antalet privatkunder växer i takt med antalet butiker.

Swedols öppettider är måndag till lördag, och i nuläget finns det cett flertal Swedol butiker runt om i landet. Några av dem finns i städer så som ÖrebroKarlstad och Udevalla. Hos Swedol hittar du bland annat elartiklar, verktyg, arbetskläder, fordonsdelar & tillbehör, lyft & last och förbrukningsvaror.

På swedol.se kan du beställa ur hela sortimentet med snabba och smidiga leveranser. Här kan du även se aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av Swedols rea och nyheter. Swedols kundklubb är helt kostnadsfri och ger i kunder VIP-erbjudanden, rabatter och produktnyheter.

Produktkategorierna är Bygg & Anläggning, Åkeri & transport, Jord- & skogsbruk, Kläder & Skydd, Industri & kampanjer.

Swedols bakgrund

Företaget grundades 1963 och VD är Thomas Svedberg.

Swedol har cirka 500 anställda och verksamhet i Sverige och Norge.

Se mer på hemsidan för information om butiker, kampanjer, produkter och kontakt med Swedol kundservice

Swedol hjälper till med reperationer

Visste du att Swedol hjälper dig med reparationer på dina maskiner och verktyg? I samma lokaler som deras butik i Tyresö har Mekina en verkstad med duktiga servicemekaniker. De hjälper dig med allt ifrån motorer och kompressorer till hydraulik och tryckluftsmaskiner.

Mekina utför även kalibrering av era momentnycklar samt bygglasrar. De är certifierade för att snabbt och säkert kunna ta hand om dina specialverktyg. De flesta kända fabrikat kan de kontrollera samt justera samt reparera åt er.

Från det att Mekina fått in verktyget eller maskinen till sin serviceverkstad så lagas de inom 2-3 dagar såvida det inte är några större problem med servicen.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Swedol katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona