Blomsterlandet
Blomsterlandet

Blomsterlandet - Rabattkoder, katalog och erbjudanden

Hitta Blomsterlandet i Din stad

Mest populära för Bygg och trädgård

Intressant att veta om Blomsterlandet ...

Blomsterlandet är en kedja med butiker som finns i hela Sverige. Fokus är växter, trädgård och odling.

Om Blomsterlandet

Blomsterlandet är en svensk butikskedja med över 50 enheter från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet är ett stort företag inom den här branschen på den svenska marknaden, men ett litet företag på den globala spelplanen. Blomsterlandets värderingar bygger på fyra tydliga punkter: engagemang, kunnighet, affärsmässighet och nyskapande. Blomsterlandet har både fysiska butiker samt en e-butik. 

Blomsterlandets bakgrund

Blomsterlandet grundades 1993. 


Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av växter och tillbehör för hem och trädgård, buketter, arrangemang och accessoarer till vardag och fest.

Blomsterlandets öppettider är generösa och i nuläget finns omkring 51 butiker i Sverige. Några av dem är Blomsterlandet UppsalaBlomsterlandet Uddevalla och Blomsterlandet Örebro.

På sociala medier och på hemsidan kan du ta del av aktuella Blomsterlandet erbjudanden samt ta del av tips och artiklar. Som medlem i Blomsterlandets kundklubb, Green Room, får du tillgång till experter, idéer, tips och erbjudanden året runt.

Till sortimentet hör bland annat krukväxter, buketter och snittblommor, fröer, böcker, redskap och klätterväxter, mm. Blomsterlandets E-butik har cirka 7 – 10 dagars leveranstid och 30 dagars öppet köp.

VD för Blomsterlandet är Jan Larsson.

Blomsterlandets värderingar bygger på att vara engagerade, kunniga, affärsmässiga och nyskapande.

Se Blomsterlandets internetsida för mer information gällande butiker, öppettider, specialerbjudanden och rabattkuponger.

Andra Bygg och trädgård-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Bygg och trädgård

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information