Tiendeo official website

Erbjudanden Blomsterlandet

Mer än en månad

  Erbjudanden av Blomsterlandet

  Letar du efter de bästa Blomsterlandet-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Blomsterlandet-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Blomsterlandet eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Blomsterlandet on Tiendeo. Bläddra i den senaste Blomsterlandet-katalogen "Erbjudanden Blomsterlandet" giltig från från 17/4 till till 17/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

  Blomsterlandet, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Blomsterlandet är en kedja med butiker som finns i hela Sverige. Fokus är växter, trädgård och odling.

  Lär känna Blomsterlandet

  Blomsterlandet är en svensk butikskedja med uppåt 59 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet är ett stort företag inom den här branschen på den svenska marknaden.  Blomsterlandets värderingar bygger på fyra tydliga punkter: engagemang, kunnighet, affärsmässighet och nyskapande. Blomsterlandet har både fysiska butiker samt en e-butik.

  Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av växter och tillbehör för hem och trädgård, buketter, arrangemang och accessoarer till vardag och fest.

  Blomsterlandets öppettider är generösa och i nuläget finns omkring 59 butiker i Sverige. Några av dem är Blomsterlandet i UppsalaUddevalla och Örebro.

  På sociala medier och på hemsidan kan du ta del av aktuella Blomsterlandet erbjudanden samt ta del av tips och artiklar. Som medlem i Blomsterlandets kundklubb, Green Room, får du tillgång till experter, idéer, tips och erbjudanden året runt.

  Till sortimentet hör bland annat krukväxter, buketter och snittblommor, fröer, böcker, redskap och klätterväxter, mm. Blomsterlandets E-butik har cirka 1 – 10 dagars leveranstid och 30 dagars öppet köp.

  Blomsterlandets värderingar bygger på att vara engagerade, kunniga, affärsmässiga och nyskapande.

  Se Blomsterlandets internetsida för mer information gällande butiker, öppettider, specialerbjudanden och rabattkuponger.

   

  Blomsterlandets bakgrund

  Blomsterlandet grundades 1993. VD är Jan Larsson.

  Green room - Blomsterlandets egna kundklubb.

  När du är medlem i Green room så får du bonus på alla dina köp. Bonusen är alltid minst på 2%. Utöver detta får du erbjudanden, insperation och tipps både i brevlådan och i din inkorg. Även injudanden till exklusiva evenemang och andra aktiviteter i butikerna är vanligt förekommande.

  Dessutom har du som medlem en möjlighet att på din egna profil, kallad växlådan, planera dina nästa inköp men även få ny kunskap om växter och skapa ditt egna bibliotek över växter. Ett så kallat växtkartotek.

  Medlemskapet är givetvis gratis.