Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Nordsjö Idé & Design.

Letar du efter de bästa Nordsjö Idé & Design-erbjudandena?

Om du letar efter de största Nordsjö Idé & Design-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nordsjö Idé & Design eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Nordsjö Idé & Design och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Fiat "Nya Fiat 500 Electric 2023" giltig från från 22/4 till till 20/4.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Nordsjö Idé & Design, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Nordsjö Idé & Design har färg, verktyg och annat för ditt hem.

Lär känna Nordsjö Idé & Design

Kunskap, kvalitet och engagemang är ledord i deras verksamhet. Personalen i deras butiker får kontinuerlig utbildning i allt som rör produkter, teknik, service och trender med mera. De jobbar med kända varumärken som borgar för kvalitet. Deras leverantörer, som kan sina produkter bäst, hjälper dem att vara uppdaterade på kvaliteter, nyheter och hur de ska användas för att ge ett optimalt resultat. Du kan därför känna dig trygg med dina produktval hos Nordsjö Idé & Design.

Hos dem hittar du kvalitetsprodukter från kända varumärken och ett heltäckande sortiment med allt du behöver för ditt projekt. Dessutom får du alltid den hjälp och service du behöver för att nå önskat resultat. Ta del av all Nordsjö Idé & Design kunskap och erfarenhet – i praktiken. Butiken har vardagliga öppettider och finns över hela landet. Exempelvis finns de på platser så som Gävle, Halmstad, Skellefteå och Uddevalla. Dessutom finns deras hemsida nordsjoidedesign.se där som alltid är öppet oavsett tid. Här kan du dessutom hitta erbjudanden, nyheter och deras kundsevice.

Nordsjö Idé & Designs bakgrund

Nordsjö Idé & Design har funnits sedan 1970-talet.


Nordsjö Idé & Design ger dig stilhjälp

Boka ett hembesök av deras Stilhjälpare så får du personlig hjälp för just ditt hem. De hjälper dig med med bland annat kulör- och tapetval, inredningsförslag och allmän inspiration för hemmet. Du väljer själv om du vill ha inredningshjälp för ett eller flera rum, eller kanske för hela hemmet. Hos dem finns alla produkter du behöver för att förnya ditt hem. Dessutom vet du väl att du kan skapa din egen moodboard på hemsidan! Kombinera ihop dina favoritfärger, tapeter, golv och annan inspiration. Flytta runt och prova olika kombinationer. När du är nöjd kan du skriva ut din moodboard eller skicka den vidare.