Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Bolist.

Letar du efter de bästa Bolist-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bolist-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bolist eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Bolist och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Mockfjärds "Upp till 50% på montagekostnaden ." giltig från från 12/4 till till 30/4.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Bolist, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bolist är en byggvaruhandel som försöker pressa priserna för sina kunder.

Lär känna Bolist

Bolist AB är en kedja inom järn- och bygghandel. Här kan du köpa allt du behöver för att bygga just det du har som projekt. Här finns exempelvis brädor och skruv. Men även skottkärror, växthus, och även högtryckstvättar. Bolist är en byggvaruhandel som försöker pressa priserna för sina kunder. Butiken och dess återförsäljare finns på platser som exempelvis i städer och platser så som Järpen, Älvdalen, Sunne, Malå och Söderhamn. Butikens öppettider varier beroende på var i landet du besöker butiken, men de är överlag normala butikstider för denna typ av butik. Företagets roll har med tiden utvecklats till att förutom att förhandla fram avtal med leverantörer för medlemsbutikerna, även bistå med marknadsföring, IT-stöd, utbildning och butiksutveckling. Medlemsbutikerna marknadsförs under varumärket Bolist. Företaget äger även rättigheterna till varumärket Järnia.

Bolist bakgrund

Bolist grundades 1998 av 42 järnhandlare. Kedjan består idag av runt cirka 200 butiker från norr till söder och har ett eget centrallager (Bolist Logistik AB) i Helsingborg. Bolist säljer även varor via bolist.se med utlämning i butikerna.

Bolists kampanjer

Bolist har flera olika kampanjer beroende på tid på året, exempelvis har de runt jul vissa passande kampanjer kring denna högtid. Exempelvis har de sammabrbeten med Star trading där du kan fynda julbelysning. Star Trading designar, utvecklar och säljer elektrisk julbelysning, dekorationsbelysning och LED-lampor för konsumentbruk. Produkterna säljs över hela världen med Europa och framförallt Norden som största marknad. I Europa är de idag en av marknadsledarna inom denna bransch med ett stort nätverk av samarbetspartners. Bästa sättet för att nå Bolists kampanjer är via deras hemsida bolist.se