Tiendeo official website

Månadens kampanj

18 dagar kvar

Letar du efter de bästa Harald Nyborg-erbjudandena?

Om du letar efter de största Harald Nyborg-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Harald Nyborg eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Det finns för närvarande 6 Harald Nyborg-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Harald Nyborg-katalogen "Månadens kampanj" giltig från från 3/7 till till 31/7 och börja spara pengar nu!

Hitta Harald Nyborg kataloger i din stad

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

Harald Nyborg, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Harald Nyborg är en fyndmarknad som erbjuder det mesta. Exempelvis något för ditt hus, trädgård, eller varför inte din bil eller fritidssyssla.

Lär känna Harald Nyborg

Harald Nyborg är en butikkedja som finns både i Danmark och i Sverige. I Sverige ligger fokus på webhandel. Vill du istället besöka en fysisk butik så finns detta i Lödeköping och i stora delar av Danmark. På så sätt är det troligt att du inte vehöver oroa dig för specifika öppettider. Harald Nyborg är alltid öppet online. Här kan du fynda varor i flera olika kategorier. Exempelvis kan finna varor inom hus & hushåll, trädgård, el & belysning, verktyg, bygg & färg, bil, samt fritid. Dessutom finns det en extra flick på deras hemsida som heter erbjudandanden där du kan fynda varor för en extra billig peng.

Hos Harald Nyborg erbjuds det dessutom varje år en riktigt bra julrea med extremt förmånliga priser för just dig.

Harald Nyborgs Bakgrund

Harald Nyborg grundades i Danmark redan 1904, av en adelsman som hette just det: Harald Nyborg. 1997 kunde kunderna börja handla via postorder och sedan även online. År 2000 etablerrades kedjan även till Sverige. Kedjans centrallager finns i danska Højme, som är en förort till staden Odense. Sedan 1983 har Harald Nyborg ägts av Kurt Daell, vars familj grundade Daells varuhus.

Harals Nyborgs egna varumärken

Harald Nyborgs butik innehar förutom andra märken, även ett flertal egna sådana inom de flesta kategorier. Exempelvis kan Adano nämnas som är för dig med gröna fingar som samtidigt gillar låga piser. När detta märke dyker upp kan det röra sig om gräsklippare, sekatörer eller exempelvis vattningsutrustning.

Bakergrill är ett annat märke, och denna gång, precis som det låter, för grillar. Busetto är Harald Nyborgs egna välkända märke inom högkvalitativa cyklar. Ett annat cykelmärke är Greenfield. För dig som däremot vill måla och skapa egna verk, så finns märket Belluno, som står för kvalitet för låga priser. Förutom dessa så finns det många många fler märken, precis som att det finns många fler olika varukategorier.