Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Flügger Färg katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i Din stad

Intressant att veta om Flügger Färg ...

Flügger färg är ledande inom just färg och måleribranschen.

Lär känna Flügger färg

Flügger har alltid varit leverantör inom måleribranschen och därför är det heller ingen slump att de använder en bild av en målare i sina annonser och fönsterskyltningar. Sedan 1975 har de också erbjudit professionell vägledning och försäljning till privatpersoner genom etableringen av Flügger färg-kedjan, som vänder sig till både professionella målare och privatpersoner. Hos Flügger färg kommer du alltid att träffa fackligt kompetenta medarbetare, som kan ge dig den goda vägledningen, som Flügger är känt för. Tillsammans med deras höga produktkvalitet ger det dig den bästa utgångspunkten för ett bra resultat hela vägen genom ditt projekt. Butiken finns på platser så som exempelvis Östersund, Gotland, Örebro och Kalmar. Öppettiderna är vardagliga, men på hemsidan flugger.se är det alltid öppet. Dessutom finner du här även erbjudanden, rea, kundservice och nyheter.

Flügger färgs bakgrund

Flügger har cirka 150 butiker i Sverige och över 550 totalt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island och Kina. De har funnits på den svenska marknaden sedan 1994 och deras rötter i Danmark sträcker sig ända tillbaka till 1890 och under 2015 firade de därför 125-årsjubileum i koncernen.

Flügger färg ger dig tips

Via hemsidan finns det många tips och råd på hur just du ska gå tillväga med ditt projekt. Exempelvis ger de exempel på hur du kan ge din bostad ett ansiktslyft. De fokuserar framför allt på samspelet mellan väggar och snickerier och på vilka uttryck de tre olika lösningarna för med sig. De nämner även att den vita väggen är utan tvekan den vanligaste i svenska hem och en säker lösning. En säker stil behöver inte vara tråkig – snarare klassisk, eftersom den kan användas i nästan alla typer av hem.

Fler erbjudanden från Bygg och Trädgård