Tiendeo official website

Erbjudanden Flügger Färg

Mer än en månad

  Erbjudanden av Flügger Färg

  Letar du efter de bästa Flügger Färg-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Flügger Färg-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Flügger Färg eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Flügger Färg on Tiendeo. Bläddra i den senaste Flügger Färg-katalogen "Erbjudanden Flügger Färg" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Granngården
  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Jem&Fix

  Flügger Färg, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Flügger färg är ledande inom just färg och måleribranschen.

  Lär känna Flügger färg

  Flügger har alltid varit leverantör inom måleribranschen och därför är det heller ingen slump att de använder en bild av en målare i sina annonser och fönsterskyltningar. Sedan 1975 har de också erbjudit professionell vägledning och försäljning till privatpersoner genom etableringen av Flügger färg-kedjan, som vänder sig till både professionella målare och privatpersoner. Hos Flügger färg kommer du alltid att träffa fackligt kompetenta medarbetare, som kan ge dig den goda vägledningen, som Flügger är känt för. Tillsammans med deras höga produktkvalitet ger det dig den bästa utgångspunkten för ett bra resultat hela vägen genom ditt projekt. Butiken finns på platser så som exempelvis Östersund, Gotland, Örebro och Kalmar. Öppettiderna är vardagliga, men på hemsidan flugger.se är det alltid öppet. Dessutom finner du här även erbjudanden, rea, kundservice och nyheter.

  Flügger färgs bakgrund

  Flügger har cirka 150 butiker i Sverige och över 550 totalt i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island och Kina. De har funnits på den svenska marknaden sedan 1994 och deras rötter i Danmark sträcker sig ända tillbaka till 1890 och under 2015 firade de därför 125-årsjubileum i koncernen.

  Flügger färg ger dig tips

  Via hemsidan finns det många tips och råd på hur just du ska gå tillväga med ditt projekt. Exempelvis ger de exempel på hur du kan ge din bostad ett ansiktslyft. De fokuserar framför allt på samspelet mellan väggar och snickerier och på vilka uttryck de tre olika lösningarna för med sig. De nämner även att den vita väggen är utan tvekan den vanligaste i svenska hem och en säker lösning. En säker stil behöver inte vara tråkig – snarare klassisk, eftersom den kan användas i nästan alla typer av hem.