Tiendeo official website

Reklam

Tools Erbjudande Mars 2023

11 dagar kvar

Letar du efter de bästa Tools-erbjudandena?

Om du letar efter de största Tools-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Tools eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Tools on Tiendeo. Bläddra i den senaste Tools-katalogen "Tools Erbjudande Mars 2023" giltig från 01/03/2023 till 31/03/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Bygg och Trädgård-butiker

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Tools, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Tools är ett företag som säljer verktyg och skyddskläder.

Lär känna Tools

TOOLS målgrupper är industri, offentlig förvaltning och bygg, hantverk & service. Bland Tools huvudkunder finns bland annat några av Sveriges största industrier. TOOLS har sedan starten 2003 fokuserat på kvalitetsprodukter och hög kompetens bland personalen. Många av deras medarbetare har lång erfarenhet från järnhandelsbranschen. Många har till och med så pass lång erfarenhet att de arbetade i branschen långt innan TOOLS fanns som kedja. Butiken säljer varor så som skruvmejslar och andra verktyg, skyddskläder, arbetskläder, spännverktyg, med mera. Butiken finns på platser så som exempelvis i Landskrona, Piteå, Örnsköldsvik, Värnamo, Örebro och Malmö. Öppettiderna är normala, och hemsidan tools.se är alltid öppen.

Tools bakgrund

TOOLS startade som kedja år 2003, men egentligen började allt redan år 1906 med två framsynta ingenjörer i 20-årsåldern: Arvid Bergman och Fritz Beving. De två förutsåg tidigt den starka tillväxten för industrisektorn och därför inriktade de sig på import av tekniska produkter att förse kunderna med. Det visade sig vara en bra affärsidé och verksamheten fick en flygande start. Bergman & Beving introducerades på börsen under 70-talet och 30 år senare valde man att renodla verksamheten genom att skapa tre olika bolag. Idag har vi på TOOLS över 100 butiker i Sverige, Norge och Finland.

Tools kampanjer

Tools har en mängd olika kampanjer som går att nås via deras hemsida tools.se. Ett exempel på detta är deras nuvarade kampanj på batteridrivna maskiner. Där kan det exempelvis låta ungefär såhär:

"Älskar du sladdlösa maskiner från Milwaukee lika mycket som vi gör? Vilken tur! Hela året ut har vi nämligen höstkampanj på delar av vårt Milwaukee-sortiment. Se hela kampanjen och handla direkt här på TOOLS.se – eller kolla lagersaldot i din närmaste butik ifall du vill klämma och känna!" Utöver det finns det en mäng andra kampanjer och hjälp och råd som passar för just dig.

bell

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Tools katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy