Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Tools.

Letar du efter de bästa Tools-erbjudandena?

Om du letar efter de största Tools-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Tools eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Tools och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Bygg och Trädgård, till exempel broschyren Impecta "Frökatalog 2024" giltig från från 19/4 till till 31/12.

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Nordkapp
  • Logo Ottosson Färgmakeri
  • Logo Brukspecialisten
  • Logo Byggfabriken
  • Logo Laitis
  • Logo Fibo-Trespo

Tools, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Tools är ett företag som säljer verktyg och skyddskläder.

Lär känna Tools

TOOLS målgrupper är industri, offentlig förvaltning och bygg, hantverk & service. Bland Tools huvudkunder finns bland annat några av Sveriges största industrier. TOOLS har sedan starten 2003 fokuserat på kvalitetsprodukter och hög kompetens bland personalen. Många av deras medarbetare har lång erfarenhet från järnhandelsbranschen. Många har till och med så pass lång erfarenhet att de arbetade i branschen långt innan TOOLS fanns som kedja. Butiken säljer varor så som skruvmejslar och andra verktyg, skyddskläder, arbetskläder, spännverktyg, med mera. Butiken finns på platser så som exempelvis i Landskrona, Piteå, Örnsköldsvik, Värnamo, Örebro och Malmö. Öppettiderna är normala, och hemsidan tools.se är alltid öppen.

Tools bakgrund

TOOLS startade som kedja år 2003, men egentligen började allt redan år 1906 med två framsynta ingenjörer i 20-årsåldern: Arvid Bergman och Fritz Beving. De två förutsåg tidigt den starka tillväxten för industrisektorn och därför inriktade de sig på import av tekniska produkter att förse kunderna med. Det visade sig vara en bra affärsidé och verksamheten fick en flygande start. Bergman & Beving introducerades på börsen under 70-talet och 30 år senare valde man att renodla verksamheten genom att skapa tre olika bolag. Idag har vi på TOOLS över 100 butiker i Sverige, Norge och Finland.

Tools kampanjer

Tools har en mängd olika kampanjer som går att nås via deras hemsida tools.se. Ett exempel på detta är deras nuvarade kampanj på batteridrivna maskiner. Där kan det exempelvis låta ungefär såhär:

"Älskar du sladdlösa maskiner från Milwaukee lika mycket som vi gör? Vilken tur! Hela året ut har vi nämligen höstkampanj på delar av vårt Milwaukee-sortiment. Se hela kampanjen och handla direkt här på TOOLS.se – eller kolla lagersaldot i din närmaste butik ifall du vill klämma och känna!" Utöver det finns det en mäng andra kampanjer och hjälp och råd som passar för just dig.