Tools Erbjudande Maj 2022

15 dagar kvar
Öppna katalog

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Tools katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bygg och Trädgård

Privacy Policy

Andra Bygg och Trädgård-butiker i din stad

Tools, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Tools är ett företag som säljer verktyg och skyddskläder.

Lär känna Tools

TOOLS målgrupper är industri, offentlig förvaltning och bygg, hantverk & service. Bland Tools huvudkunder finns bland annat några av Sveriges största industrier. TOOLS har sedan starten 2003 fokuserat på kvalitetsprodukter och hög kompetens bland personalen. Många av deras medarbetare har lång erfarenhet från järnhandelsbranschen. Många har till och med så pass lång erfarenhet att de arbetade i branschen långt innan TOOLS fanns som kedja. Butiken säljer varor så som skruvmejslar och andra verktyg, skyddskläder, arbetskläder, spännverktyg, med mera. Butiken finns på platser så som exempelvis i Landskrona, Piteå, Örnsköldsvik, Värnamo, Örebro och Malmö. Öppettiderna är normala, och hemsidan tools.se är alltid öppen.

Tools bakgrund

TOOLS startade som kedja år 2003, men egentligen började allt redan år 1906 med två framsynta ingenjörer i 20-årsåldern: Arvid Bergman och Fritz Beving. De två förutsåg tidigt den starka tillväxten för industrisektorn och därför inriktade de sig på import av tekniska produkter att förse kunderna med. Det visade sig vara en bra affärsidé och verksamheten fick en flygande start. Bergman & Beving introducerades på börsen under 70-talet och 30 år senare valde man att renodla verksamheten genom att skapa tre olika bolag. Idag har vi på TOOLS över 100 butiker i Sverige, Norge och Finland.

Tools kampanjer

Tools har en mängd olika kampanjer som går att nås via deras hemsida tools.se. Ett exempel på detta är deras nuvarade kampanj på batteridrivna maskiner. Där kan det exempelvis låta ungefär såhär:

"Älskar du sladdlösa maskiner från Milwaukee lika mycket som vi gör? Vilken tur! Hela året ut har vi nämligen höstkampanj på delar av vårt Milwaukee-sortiment. Se hela kampanjen och handla direkt här på TOOLS.se – eller kolla lagersaldot i din närmaste butik ifall du vill klämma och känna!" Utöver det finns det en mäng andra kampanjer och hjälp och råd som passar för just dig.

Fler erbjudanden från Bygg och Trädgård

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor