Tiendeo official website

Erbjudanden Colorama

Mer än en månad

  Erbjudanden av Colorama

  Letar du efter de bästa Colorama-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Colorama-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Colorama eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Colorama on Tiendeo. Bläddra i den senaste Colorama-katalogen "Erbjudanden Colorama" giltig från från 24/4 till till 24/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Nordkapp
  • Logo Ottosson Färgmakeri
  • Logo Brukspecialisten
  • Logo Byggfabriken
  • Logo Laitis
  • Logo Fibo-Trespo

  Colorama, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Colorama är en butikskedja som är en av de största i norden gällande färgfackhandeln.

  Lär känna Colorama

  Colorama säljer förutom färg och färgtillbehör, även tapeter, golv och kakel/klinker. Många av deras butiker erbjuder även produkter i form av inredningsdetaljer, textilier och mycket mer. De säljer kvalitetsprodukter och erbjuder personlig service och ett helhetsansvar. Med ca 160 butiker i Sverige och inköpssamarbeten i Norge och Finland är Colorama Nordens största oberoende färgfackhandel. Deras öppettider är vardagliga och generelt generösa, men det skiljer sig beroende vilken butik just du besöker. Några av butikena finns exempelvis på platser så som Allingsås, Jönköping, Kungsbacka, Lycksele, Piteå och i Sundsvall.

  Via deras hemsida colorama.se kan du hitta färger, tapeter och kakel för att nämna några exempel. Du kan även få experthjälp beroende på vad just du har för planer. Där kan du även hitta inspiration för just din inredning. Deras affärsidé är att Colorama skapar mervärden genom att vara bäst på att binda samman sortiment, tjänster, teknik och kompetens till en för kunderna inspirerande och funktionell helhet och tar ansvar för ett lyckat, kvalitativt och väl fungerande slutresultat med så liten insats som möjligt för slutkund.

  Coloramas bakgrund

  Colorama-kedjan bildades i början av 2007 efter en sammanslagning av de nationella frivilligkedjorna Spektrum och Färgtema.

  Ditt egna Colorama

  Som medlem i Coloramas egna kundklubb, som kallas Mitt Colorama, får du personliga erbjudanden, generösa rabatter, lokala inbjudningar till event och unika förmåner. Gå med i deras kundklubb så får du det senaste först av alla! Det lönar sig att vara medlem och givetvis är medlemsskapet helt gratis. Som medlem får du: Välkomstgåva, 10% rabatt på ett köp, experttjänster till ett värde av minst 595 kr, personliga och lokala erbjudanden, full koll på dina kvitton, val av färg och tapeter, nyheter, inspiration, överraskningar och guider.