Tiendeo official website

Jula reklamblad

11 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Jula-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Jula-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Jula eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Jula on Tiendeo. Bläddra i den senaste Jula-katalogen "Jula reklamblad" giltig från från 19/4 till till 3/5 och börja spara pengar nu!

  Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

  Jula, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Jula är en svensk butikskedja som säljer produkter till alltifrån hemmafixare till professionella hantverkare. Kedjan är för närvarande verksam i Sverige, Norge och Polen.

  Lär känna Jula

  På Jula finns erbjudanden och låga priser för alla, och kedjans slogan är passande nog ”Allt för hemmafixare och proffs”.  

  Jula.se finns information om produkterna i sortimentet, kontaktuppgifter till Jula-butiker samt information till den som behöver komma i kontakt med Julas kundtjänst. På hemsidan går det även att fynda och beställa hem just det du behöver.

  Kedjans öppettider är i regel mellan 10-18 eller 10-20, beroende på vilket varuhus just du besöker. Kedjan publicerar även en regelbunden katalog, fylld med utvalda erbjudanden som finns att tillgå både i butikern, men även online. För den som vill ha extra bra koll på dessa finns chansen att bli medlem i JulaClub – en medlemsklubb som ger bonuspoäng på inköp, samt tillgång till unika erbjudanden

   

  Julas bakgrund

  Jula är i grund och botten ett familjeföretag, som startade i Skara 1979, när Lars-Göran och Irene Blank grundade företaget. Till att börja med sålde man reservdelar genom postorder. På den tiden fokuserade man främst på reservdelar till olika typer av uppvärmning av hus.  

  På 1980-talet utökade man sortimentet med diverse utrustning för lantbruk och skogsbruk, och år 1985 öppnades det första varuhuset. 2016 nådde Jula upp till 3000 anställda och företaget står fortfarande i ständig expansion.

  År 2016 kom Jula upp i 3000 anställda och företaget är ständigt i expansion. 

  Hos Jula vill man erbjuda något för alla, och kedjans slogan är passande nog ”Allt för hemmafixare och proffs”.  

  Jula.se finns information om produkterna i sortimentet, kontaktuppgifter till Jula-butiker samt information till den som behöver komma i kontakt med Jula kundtjänst

  Julas öppettider är ofta generösa och kedjan publicerar även en regelbunden Jula-katalog som kontinuerligt publiceras på Tiendeo. 

  Som medlem i JulaClub får man bland annat bonuspoäng på inköp, unika erbjudanden och tillgång till ett "Mina sidor"-konto på Julas hemsida. När du går med i JulaClub får du äve tillgång till ett medlemmskort.

  Jula har även prisvärda erbjudanden för företag som går under den nystartade fliken JulaPro.