Favorit

Jula rabattkoder, katalog och erbjudanden

Favorit

Jula och Bygg och trädgård i din stad med närområde

Lägg till Jula bland dina favoriter!
Erbjudanden från Jula i Stockholm
RABATT
Lägg till Jula bland dina favoriter!
Erbjudanden från Jula i Stockholm
RABATT

Se fler erbjudanden

(9)

Intressant att veta om Jula ...

Jula är en svensk butikskedja som säljer produkter till alltifrån hemmafixare till professionella hantverkare. Kedjan är för närvarande verksam i Sverige, Norge och Polen.

Lär känna Jula

Hos Jula vill man erbjuda något för alla, och kedjans slogan är passande nog ”Allt för hemmafixare och proffs”.  

Jula.se finns information om produkterna i sortimentet, kontaktuppgifter till Jula-butiker samt information till den som behöver komma i kontakt med Julas kundtjänst

Kedjan har ofta öppet mellan 10-18 eller 10-20, beroende på varuhus, och man publicerar även en regelbunden katalog, fylld med utvalda erbjudanden. För den som vill ha extra bra koll på dessa finns chansen att bli medlem i JulaClub – en medlemsklubb som ger bonuspoäng på inköp, samt tillgång till unika erbjudanden och ett medlemskonto på hemsidan. 

 

Julas bakgrund

Jula är i grund och botten ett familjeföretag, vars resa påbörjades i Skara år 1979, när Lars-Göran och Irene Blank grundade företaget. Till att börja med sålde man reservdelar genom postorderverksamhet. På den tiden fokuserade man främst på reservdelar till olika typer av uppvärmning av hus.  

På 1980-talet utökade man sortimentet med diverse utrustning för lantbruk och skogsbruk, och år 1985 öppnades det första varuhuset. Sedan har det gått snabbt – år 2012 kom man upp i 2000 anställda och företaget står fortfarande i ständig expansion. 

År 2012 kom Jula upp i 2000 anställda och företaget är ständigt i expansion. 

Hos Jula vill man erbjuda något för alla, och kedjans slogan är passande nog ”Allt för hemmafixare och proffs”.  

Jula.se finns information om produkterna i sortimentet, kontaktuppgifter till Jula-butiker samt information till den som behöver komma i kontakt med Jula kundtjänst

Jula öppettider är ofta generösa och kedjan publicerar även en regelbunden Jula-katalog som kontinuerligt publiceras på Tiendeo. 

Som medlem i JulaClub får man bland annat bonuspoäng på inköp, unika erbjudanden och tillgång till ett "Mina sidor"-konto på Julas hemsida

Ladda ner Tiendeo appen

© 2018 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Jula katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy