Tiendeo official website

Erbjudanden Hornbach

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Hornbach-erbjudandena?

Om du letar efter de största Hornbach-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hornbach eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Hornbach on Tiendeo. Bläddra i den senaste Hornbach-katalogen "Erbjudanden Hornbach" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Hornbach, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Hornbach är en byggkedja som säljer allt inom bygg, renovering och trädgård. Kedjan finns i stora delar av Europa.

Lär känna Hornbach

Hornbach är en tysk byggvarukedja med en stor mängd varuhus runt om i hela Europa. Hornbach säljer allt i bygg- och trädgårdsväg för gör-det-själv-projekt. Till sortimentet hör byggprodukter för såväl badrum, kök, och trädgård. Hornbach säljer även inredningsprodukter, så som mattor och tapeter.

Hornbachs öppettider är breda och i nuläget finns det ett fåtal butiker i Sverige. Några av dem finns i städer så som HelsingborgGöteborg och Botkyrka

På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella Hornbach erbjudanden samt ta del av Hornbach rea. I Hornbachs aktuella projekthäfte finns inspiration & tips passande för säsong.

Hornbach satsar på prisvärdhet. Istället för kortfristiga erbjudanden och kampanjer, satsar företaget på kvalitet till billiga priser. Hornbach säljer både egna och inköpta produkter.

Hornbach bakgrund

Hornbach är ett familjeföretag som grundades 1877 i Tyskland

Runt om i Europa har kedjan tusentals med anställda och flertalet verksamheter i flera länder.

I Sverige öppnades den första butiken i Göteborg 2003. Två år senare öppnades nästa butik i Malmö, och efter detta har det öppnats en ny butik med jämna mellanrum. Exempelvis finns butiken även i Helsingborg och Borås.

Hornbach är förstahandsvalet för dina projekt

Då Hornbach vill vara förstahandsvalet för dig som vill genomföra olika projekt i hemmet, erbjuder de extra låga priser kostant, där priserna är rättvisa, inte enbart vid specialerbjudanden och kampanjer. Detta för att kunna bespara kunden tid genom att slippa behöva gå runt i flera butiker för att jämföra priser. Detta gör att de även vill erbjuda en lågprisgaranti. Då butiken har över 120000 produkter i sitt sortiment kan det finnas en risk att konkurenter har varor som ibland är billigare. Då finns lågprisgarantin som fungerar på detta vis: hittar du en vara som är billigare på annat håll, så får du varan för det priset istället, samt 10% rabatt som tack.