Favorit

Biltema rabattkoder, katalog och erbjudanden

Favorit

Biltema och Bygg och trädgård i din stad med närområde

Lägg till Biltema bland dina favoriter!
Erbjudanden från Biltema i Hammarskogen
RABATT

Se fler erbjudanden

(8)

Intressant att veta om Biltema ...

Biltema är ett svenskt detaljhandelsföretag som har butiker runtom i Norden. Kedjan säljer alltifrån biltillbehör och verktyg till byggdelar, fritidsprodukter, heminredning och båtprodukter.

Lär känna Biltema

Detaljhandelskedjan Biltema har sitt huvudkontor i svenska Helsingborg. Kedjans varuhus varierar mellan två storlekar – 4 000 respektive 6 000 kvadratmeter.

Varje år ges två kataloger ut. Dessa fokuserar på vår/sommar respektive höst/vinter-produkter. Biltema-katalogen trycks sammanlagt i Norden i omkring 14 miljoner exemplar, vilket gör den till en av de största när det kommer till upplaga. 

Utöver detta har kedjan också ett välgörenhetsfokus. Biltema stödjer nämligen den svenska hjälporganisationen Skandinaviska Barnmissionens arbete i Filippinerna, Läkare utan gränser samt Rädda Barnen

Vanligtvis är sig Biltemas öppettider generösa runtom i landet, så det finns en stor möjlighet för alla att ta del av Biltemas rabatter och erbjudanden. På hemsidan, biltema.se, kan kunden hitta information om en stor del av utbudet, söka detaljer kring butiker, skapa en egen inköpslista, samt komma i kontakt med Biltema kundservice

 

Biltemas bakgrund

Biltema grundades i Sverige år 1963. Grundaren, Sten Åke Lindholm, fokuserade till att börja med på postorderverksamhet som utgick från Linköping. Ungefär tolv år senare började man med butiksverksamhet, vilket utgjorde grunden för det Biltema vi känner till idag. 

Kedjan expanderade snabbt, och utanför Sveriges gränser finns även butiker i Norge, Danmark och Finland. Sammanlagt finns idag 136 varuhus runtom i Norden!  De närmaste 5 åren planeras det att öppnas upp 50 nya butiker runt hela norden.

Besök Biltema.se

Biltema.se kan kunden hitta information om en stor del av utbudet, söka detaljer kring Biltema-butiker samt komma i kontakt med Biltema kundservice. De har visonen om att det ska billigt att kunna äga och vårda sin båt, bil, samt bostad.

I Sverige finns Biltema i många städer, exempel på butiker är Biltema BoråsBiltema Örebro, Biltema Umeå och Biltema Uppsala

Biltemas öppettider är generösa och kedjan publicerar även reklamblad med produktinformation och erbjudanden. 

Biltema-katalogen trycks för hella norden, i sammanlagt omkring 14 miljoner exemplar, vilket gör den till en av de största när det kommer till upplaga. Den kommer ut två gånger om året, och har något för alla.

Biltema-kedjan stödjer också den svenska hjälporganisationen Skandinaviska Barnmissionens arbete i Filippinerna

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Biltema katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy