Tiendeo official website

Biltema Erbjudande

7 dagar kvar

  Letar du efter de bästa Biltema-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Biltema-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Biltema eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Biltema on Tiendeo. Bläddra i den senaste Biltema-katalogen "Biltema Erbjudande" giltig från från 15/4 till till 30/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Bygg och Trädgård-kataloger

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

  Biltema, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Biltema är ett svenskt detaljhandelsföretag som har butiker runtom i Norden. Kedjan säljer alltifrån biltillbehör och verktyg till byggdelar, fritidsprodukter, heminredning och båtprodukter.

  Lär känna Biltema

  Detaljhandelskedjan Biltema har sitt huvudkontor i svenska Helsingborg. Kedjans varuhus varierar mellan två storlekar – 4 000 respektive 6 000 kvadratmeter.

  Varje år ges två kataloger ut. Dessa fokuserar på vår/sommar respektive höst/vinter-produkter. Biltema-katalogen trycks sammanlagt i Norden i omkring 14 miljoner exemplar, vilket gör den till en av de största när det kommer till upplaga. 

  Utöver detta har kedjan också ett välgörenhetsfokus. Biltema stödjer nämligen den svenska hjälporganisationen Skandinaviska Barnmissionens arbete i Filippinerna, Läkare utan gränser samt Rädda Barnen

  Vanligtvis är sig Biltemas öppettider generösa runtom i landet, så det finns en stor möjlighet för alla att ta del av Biltemas rabatter och erbjudanden. På hemsidan, biltema.se, kan kunden hitta information om en stor del av utbudet, söka detaljer kring butiker, skapa en egen inköpslista, samt komma i kontakt med Biltema kundservice

   

  Biltemas bakgrund

  Biltema grundades i Sverige år 1963. Grundaren, Sten Åke Lindholm, fokuserade till att börja med på postorderverksamhet som utgick från Linköping. Ungefär tolv år senare började man med butiksverksamhet, vilket utgjorde grunden för det Biltema vi känner till idag. 

  Kedjan expanderade snabbt, och utanför Sveriges gränser finns även butiker i Norge, Danmark och Finland. Sammanlagt finns idag 136 varuhus runtom i Norden!  De närmaste 5 åren planeras det att öppnas upp 50 nya butiker runt hela norden.

  Besök Biltema.se

  Biltema.se kan kunden hitta information om en stor del av utbudet, söka detaljer kring Biltema-butiker samt komma i kontakt med Biltema kundservice. De har visonen om att det ska billigt att kunna äga och vårda sin båt, bil, samt bostad.

  I Sverige finns Biltema i många städer, exempel på butiker är Biltema BoråsBiltema Örebro, Biltema Umeå och Biltema Uppsala

  Biltemas öppettider är generösa och kedjan publicerar även reklamblad med produktinformation och erbjudanden. 

  Biltema-katalogen trycks för hella norden, i sammanlagt omkring 14 miljoner exemplar, vilket gör den till en av de största när det kommer till upplaga. Den kommer ut två gånger om året, och har något för alla.

  Biltema-kedjan stödjer också den svenska hjälporganisationen Skandinaviska Barnmissionens arbete i Filippinerna