Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Svedbergs.

Letar du efter de bästa Svedbergs-erbjudandena?

Om du letar efter de största Svedbergs-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Svedbergs eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Svedbergs och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Zoo "Upp till 20% !" giltig från från 24/5 till till 4/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

Svedbergs, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Svedbergs är ett svenskt företag som sedan 30-talet har tillverkat kvalitetsprodukter för badrum.

Lär känna Svedbergs

Svedbergs är specialister på badrum, VVS och design och erbjuder ett stort sortiment av allt det du behöver för ditt badrumsprojekt. Här hittar du Svedbergs badrumsmöbler, Svedbergs badkar, Svedbergs belysning, och Svedbergs blandare m.m.

I Sverige säljs Svedbergs badrumsprodukter via återförsäljare så som K-Rauta, Bauhaus, Beijer Bygg, m.fl. Svedbergs är Nordens ledande leverantör av VVS och badrum.

Via sociala medier och på svedbergs.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Svedbergs rea och nyheter. Svedbergs badrumsbok går att beställa kostnadsfritt på hemsidan.

Andra produkter som säljs under varumärket är: Svedbergs dusch, Svedbergs badrumsskåp och Svedbergs toalett.

Svedbergs bakgrund

Svedbergs grundades 1920 av Holger Svedberg som ett bleckplåtsslageri med tillverkning av bland annat mjölkkärl.

Svedbergs har flera anställda och design och produktion sker till stor del på företagets egen anläggning i Dalstorp.

Se mer på hemsidan för information om Svedbergs katalog, produkter, badrumsinspiration och kontakt med Svedbergs kundtjänst.

Svedbergs outlet

I Sverbergs egna outlet har de försäljning av möbler som är utgående modeller, udda storlekar och varianter. De har även försäljning av utställningsexemplar och möbler som varit på mässor där det kan finnas synliga skador. Alla produkter säljs så länge lagret räcker och i befintligt skick. Ej öppet köp eller bytesrätt. Passa på att fynda svensk badrumsinredning - först till kvarn. 

Dessutom kan du besök deras webbshop och shoppa utgående produkter till rabatterat pris! I deras webbshop hittar du förutom reservdelar till Svedbergsprodukter också handdukstorkar, tillbehör och blandare. Sortimentet gäller så långt lagret räcker och kommer löpande uppdateras med nya produkter.