Svedbergs Erbjudande Badrumsboken 2022

Mer än en månad
Öppna katalog

Letar du efter de bästa Svedbergs-erbjudandena?

Om du letar efter de största Svedbergs-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Svedbergs eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 5 Svedbergs-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Svedbergs-katalogen "Svedbergs Erbjudande Badrumsboken 2022" giltig från 23/01/2022 till 21/01/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-butiker

Svedbergs, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Svedbergs är ett svenskt företag som sedan 30-talet har tillverkat kvalitetsprodukter för badrum.

Lär känna Svedbergs

Svedbergs är specialister på badrum, VVS och design och erbjuder ett stort sortiment av allt det du behöver för ditt badrumsprojekt. Här hittar du Svedbergs badrumsmöbler, Svedbergs badkar, Svedbergs belysning, och Svedbergs blandare m.m.

I Sverige säljs Svedbergs badrumsprodukter via återförsäljare så som K-Rauta, Bauhaus, Beijer Bygg, m.fl. Svedbergs är Nordens ledande leverantör av VVS och badrum.

Via sociala medier och på svedbergs.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Svedbergs rea och nyheter. Svedbergs badrumsbok går att beställa kostnadsfritt på hemsidan.

Andra produkter som säljs under varumärket är: Svedbergs dusch, Svedbergs badrumsskåp och Svedbergs toalett.

Svedbergs bakgrund

Svedbergs grundades 1920 av Holger Svedberg som ett bleckplåtsslageri med tillverkning av bland annat mjölkkärl.

Svedbergs har flera anställda och design och produktion sker till stor del på företagets egen anläggning i Dalstorp.

Se mer på hemsidan för information om Svedbergs katalog, produkter, badrumsinspiration och kontakt med Svedbergs kundtjänst.

Svedbergs outlet

I Sverbergs egna outlet har de försäljning av möbler som är utgående modeller, udda storlekar och varianter. De har även försäljning av utställningsexemplar och möbler som varit på mässor där det kan finnas synliga skador. Alla produkter säljs så länge lagret räcker och i befintligt skick. Ej öppet köp eller bytesrätt. Passa på att fynda svensk badrumsinredning - först till kvarn. 

Dessutom kan du besök deras webbshop och shoppa utgående produkter till rabatterat pris! I deras webbshop hittar du förutom reservdelar till Svedbergsprodukter också handdukstorkar, tillbehör och blandare. Sortimentet gäller så långt lagret räcker och kommer löpande uppdateras med nya produkter.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Svedbergs katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona