Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Kitch'n.

Letar du efter de bästa Kitch'n-erbjudandena?

Om du letar efter de största Kitch'n-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Kitch'n eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Kitch'n och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren JYSK "Business to Business katalog" giltig från från 1/10 till till 31/1.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Kitch'n, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Kitch'n erbjuder produkter för dig som vill ha det bästa i köket.

Lär känna Kitch'n

Kitch'n hjälper dig att skapa feststämning, även på vardagar. Trumfa stressiga eftermiddagar med köksredskap som gör att det går undan, snabbt och enkelt att laga middag. Fantastiska knivar, skålar och stekpannor lägger i alla fall inte sordin på stämningen. Tvärtom. Sväng dig med kvalitetsredskap som samspelar – och gör dig glad.

När helgen kommer och du har mer tid kan du äntligen njuta av puttrande grytor. Kan snygga färger och cool design skruva upp stämningen ytterligare ett snäpp? Kich'n ser till att du kan skära, krydda, koka och steka med smarta redskap från välkända varumärken.

Saknar du något i köket – och behöver du hjälp att välja? I deras fysiska butiker får du alltid hjälp och goda råd. Butikerna har normala öppettider och finns på platser så som Jönköping, Västerås, Göteborg och Uppsala. Föredrar du att handla från soffan, kan du bläddra igenom hela deras utbud online, via deras hemsida kitchnsverige.se.

Kitch'ns bakgrund

Kitch'n är en norsk kedja som grundades i Sandnes 1995.

Kitch'ns egna presentkort

Letar du efter den perfekta gåvan, men inte helt vet vad du ska köpa? Då kan ett presentkort från Kitch'n vara ett utmärkt val. Du bestämmer beloppet och mottagaren kan själv välja sin gåva bland välkända varumärken som Le Creuset, Bodum, Rosendahl och KitchenAid m.fl. Du kan hitta och köpa presentkort både i butik men även via hemsidan kitchnsverige.se. Via deras hemsida kan du även skriva en önskelista, exempelvis för ditt bröllopSkriv er önskelista inför den stora dagen hos Kitch'n och gör det enkelt för gästerna att köpa presenter. Alla som skriver en önskelista till bröllop får en gåva.