Tiendeo official website

Reklam

20% rabatt på ALL Mörkläggning

5 dagar kvar

Letar du efter de bästa Ohlssons Tyger-erbjudandena?

Om du letar efter de största Ohlssons Tyger-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Ohlssons Tyger eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 2 Ohlssons Tyger-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Ohlssons Tyger-katalogen "20% rabatt på ALL Mörkläggning" giltig från 27/02/2023 till 25/03/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-butiker

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Ohlssons Tyger, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Ohlssons Tyger ser sig själv som en riktig tygaffär, med ett stort utbud av tyger.

Lär känna Ohlssons tyger

Ohlssons tyger består av runt ett 20-tal olika butiker. I dessa tygaffärer hittar du ett stort sortiment av unika och handplockade modetyger, egendesignade inredningstyger, färdigsydda gardiner och inredningsdetaljer som kuddfodral, kökstextilier och sängkläder. Stuvar på kilopris finns fortfarande kvar som en påminnelse om deras historia. Där kan du botanisera bland spännande och oväntad design! De har även ett stort sortiment av sybehör och gardintillbehör för att du snabbt ska komma igång med dina syprojekt där hemma. Sedan i september 2019 syr de även måttanpassade gardiner på beställning av både privatpersoner och företag i sin syateljé i Umeå. Butiken har vardagliga öppettider och finns på platser så som exempelvis Sundsvall, Karlstad, Stockholm och Luleå. Via hemsidan ohlssonstyger.se är det dock alltid öppet. Ohlssons Tyger tror på kundens egna kreativitet. Oavsett om du är en hobbyfixare eller modefantast.

Ohlssons tygers bakgrund

Tygkedjans historia startade år 1971 när Birger och Majbritt startade en liten tygaffär i Umeå. På den tiden sålde de stuvar och andrahandssortering som köptes in från tygbältet i Borås. Idag skapar de sitt eget unika sortiment och tygaffärerna drivs av tredje generationen Olssons.

Ohlssons tyger hjälper dig

Ingen fråga är för liten eller stor för deras nya tjänst 'Tyghjälpen' som du når mellan kl 8.30-17.00 måndag-fredag på 010-188 78 70. Det kostar såklart ingenting att få hjälp av Tyghjälpen!

Här kan du till exempel få hjälp per telefon med att räkna ut tygåtgång, få tips om passande sybehör och tvättråd på tyger. De kan ge tips på gardiner och matchande kuddfodral, guida dig rätt i hur du lägger en order i deras webbshop eller ge tips på vilket material som är skönast att sy kläder av i sommar!

Ring Ohlssons tyger så hjälper de dig!

bell

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Ohlssons Tyger katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy