Tiendeo official website

Erbjudanden Flying Tiger

Mer än en månad

  Erbjudanden av Flying Tiger

  Letar du efter de bästa Flying Tiger-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Flying Tiger-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Flying Tiger eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Flying Tiger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Flying Tiger-katalogen "Erbjudanden Flying Tiger" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

  Flying Tiger, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Flying Tiger är en dansk detaljhandelskedja som säljer kvalitetsprodukter till låga priser.

  Lär känna Flying Tiger

  TGR eller Flying Tiger är en del av den danska detaljhandelskedjan Tiger som idag har butiker i flera europeiska länder. Flying Tiger säljer varor som överraskar kunden på grund av sitt låga pris eller dess unika karaktär.

  Flying Tigers öppettider är varierande beroende på vilken Flying Tiger butik du besöker, och i nuläget finns det flera olika butiker i Sverige. Några av dem finns exempelvis på platser så som Malmö, Stockholm och Göteborg.

  På sociala medier och på hemsidan shop.se.flyingtiger.com/ kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Flying Tigers rea och nyheter.

  Till sortimentet hör såväl standardvaror, som ett förnyat varusortiment till väldigt låga priser. Produktkategorierna är Hem, Kontor & Media, Praktiska ting, Barn, Vuxna, och Flying Tiger Music.

  Flying Tigers bakgrund

  Företaget grundades i Danmark 1995 av Lennart Lajboschitz.

  Flying Tigers har verksamhet i flera Europeiska städer samt i Japan och USA.

  Se mer på hemsidan för information om butiker, erbjudanden, produkter och kontakt med Flying Tigers egna kundservice.

  Flying Tigers köpvilkor

  När du köper varor från deras nätbutik måste du tillhandahålla viss personlig information för att vi ska kunna leverera varorna till dig. Informationen innefattar ditt namn, e-postadress och betalningsuppgifter. När du har lagt din beställning från deras nätbutik skickar de en orderbekräftelse, till den e-postadress som du har angett, som anger varorna och priserna på varorna du har köpt.

  Du kan också välja att skapa en användarprofil som gör det möjligt för dig att se din orderhistorik, spara din information för senare beställningar och motta e-post med erbjudanden etc.

  Du måste vara 18 år eller äldre för att beställa från deras nätbutik.