Tiendeo official website

En dag på stranden

19 dagar kvar

Erbjudanden av Flying Tiger

Letar du efter de bästa Flying Tiger-erbjudandena?

Om du letar efter de största Flying Tiger-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Flying Tiger eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 2 Flying Tiger-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Flying Tiger-katalogen "En dag på stranden" giltig från 29/05/2023 till 24/06/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-butiker

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Flying Tiger, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Flying Tiger är en dansk detaljhandelskedja som säljer kvalitetsprodukter till låga priser.

Lär känna Flying Tiger

TGR eller Flying Tiger är en del av den danska detaljhandelskedjan Tiger som idag har butiker i flera europeiska länder. Flying Tiger säljer varor som överraskar kunden på grund av sitt låga pris eller dess unika karaktär.

Flying Tigers öppettider är varierande beroende på vilken Flying Tiger butik du besöker, och i nuläget finns det flera olika butiker i Sverige. Några av dem finns exempelvis på platser så som Malmö, Stockholm och Göteborg.

På sociala medier och på hemsidan shop.se.flyingtiger.com/ kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Flying Tigers rea och nyheter.

Till sortimentet hör såväl standardvaror, som ett förnyat varusortiment till väldigt låga priser. Produktkategorierna är Hem, Kontor & Media, Praktiska ting, Barn, Vuxna, och Flying Tiger Music.

Flying Tigers bakgrund

Företaget grundades i Danmark 1995 av Lennart Lajboschitz.

Flying Tigers har verksamhet i flera Europeiska städer samt i Japan och USA.

Se mer på hemsidan för information om butiker, erbjudanden, produkter och kontakt med Flying Tigers egna kundservice.

Flying Tigers köpvilkor

När du köper varor från deras nätbutik måste du tillhandahålla viss personlig information för att vi ska kunna leverera varorna till dig. Informationen innefattar ditt namn, e-postadress och betalningsuppgifter. När du har lagt din beställning från deras nätbutik skickar de en orderbekräftelse, till den e-postadress som du har angett, som anger varorna och priserna på varorna du har köpt.

Du kan också välja att skapa en användarprofil som gör det möjligt för dig att se din orderhistorik, spara din information för senare beställningar och motta e-post med erbjudanden etc.

Du måste vara 18 år eller äldre för att beställa från deras nätbutik.