Bränsle till Skolan

Mer än en månad
Öppna katalog

Erbjudanden av Flying Tiger

Letar du efter de bästa Flying Tiger-erbjudandena?

Om du letar efter de största Flying Tiger-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Flying Tiger eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 2 Flying Tiger-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Flying Tiger-katalogen "Bränsle till Skolan" giltig från 08/08/2022 till 24/09/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Flying Tiger katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Flying Tiger, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Flying Tiger är en dansk detaljhandelskedja som säljer kvalitetsprodukter till låga priser.

Lär känna Flying Tiger

TGR eller Flying Tiger är en del av den danska detaljhandelskedjan Tiger som idag har butiker i flera europeiska länder. Flying Tiger säljer varor som överraskar kunden på grund av sitt låga pris eller dess unika karaktär.

Flying Tigers öppettider är varierande beroende på vilken Flying Tiger butik du besöker, och i nuläget finns det flera olika butiker i Sverige. Några av dem finns exempelvis på platser så som Malmö, Stockholm och Göteborg.

På sociala medier och på hemsidan shop.se.flyingtiger.com/ kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Flying Tigers rea och nyheter.

Till sortimentet hör såväl standardvaror, som ett förnyat varusortiment till väldigt låga priser. Produktkategorierna är Hem, Kontor & Media, Praktiska ting, Barn, Vuxna, och Flying Tiger Music.

Flying Tigers bakgrund

Företaget grundades i Danmark 1995 av Lennart Lajboschitz.

Flying Tigers har verksamhet i flera Europeiska städer samt i Japan och USA.

Se mer på hemsidan för information om butiker, erbjudanden, produkter och kontakt med Flying Tigers egna kundservice.

Flying Tigers köpvilkor

När du köper varor från deras nätbutik måste du tillhandahålla viss personlig information för att vi ska kunna leverera varorna till dig. Informationen innefattar ditt namn, e-postadress och betalningsuppgifter. När du har lagt din beställning från deras nätbutik skickar de en orderbekräftelse, till den e-postadress som du har angett, som anger varorna och priserna på varorna du har köpt.

Du kan också välja att skapa en användarprofil som gör det möjligt för dig att se din orderhistorik, spara din information för senare beställningar och motta e-post med erbjudanden etc.

Du måste vara 18 år eller äldre för att beställa från deras nätbutik.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona