Hemtex
Hemtex

Hemtex - Katalog, rabattkoder och erbjudanden

Hitta Hemtex i Din stad

Mest populära för Hem och Möbler

Intressant att veta om Hemtex ...

Textilkedjan Hemtex erbjuder allt som har med heminredning och textil att göra! I butikerna, som du hittar över hela landet, finns alltifrån gardiner till ljusstakar – och en hel del däremellan.

Lär känna Hemtex

Detaljhandelskedjan Hemtex är sedan år 2015 helägt dotterbolag inom ICA-gruppen. Hemtex erbjuder ett brett utbud inom hemtextil och heminredning. Kedjans produktområden är Sova, Bada, Äta och Umgås, och bland populära produkter finns bland annat Hemtex gardiner, kuddar och överkast.

Utöver att sälja ett rikt utbud inrednings- och textilprodukter erbjuder Hemtex även textillösningar via sin ateljé. I ateljén tas kundens önskemål på största allvar, och personalen bistår i alltifrån att ta fram textilprover till att måtta och sy efter kundens behov. Vid behov gör de dessutom hembesök så att de kan ge tips och råd på plats. Den som vill ta del av denna tjänst gör bäst i att boka tid till någon av ateljéerna, som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Hemtex öppettider tenderar att följa det traditionella butiksschemat, och för den som vill handla övriga tider finns också en nätbutik. Glöm inte att gå med i Hemtex kundklubb om du brukar handla i någon av butikerna – mer information om detta hittar du nedan.

 

Hemtex bakgrund

Hemtex historia sträcker sig tillbaka till år 1973, då fjorton ägare av textilbutiker gick ihop och bildade Hemtex. Knappt tio år senare antog man ett gemensamt butikskoncept, och tio år efter det fanns omkring 60 butiker! Dessa ändrade då namn till Hemtex, och efter det har expansionen bara fortsatt.

År 2001 påbörjade man sin internationella expansion genom att etablera sig i Finland, och några år senare också i Estland. År 2008 öppnade Hemtex nätshop, och två år senare lanserade man ett helt nytt Hemtex! År 2013 firade man 40 år, och året därpå öppnade man det nya butikskonceptet Hemtex Sovrum i Stockholm. 

Medlemskapet i Studio Hemtex lönar sig!

Hemtex har en kundklubb vid namn Studio Hemtex. Den lönar det sig att vara med i – inte minst på grund av de olika förmånerna som faktiskt ger kunden pengar att handla för. Hur går detta till? Jo, varje krona man handlar för ger ett bonuspoäng. När kunden kommit upp i två tusen poäng, får denne en bonuscheck på 50 kr som går att handla för i någon av de många butikerna.

Medlemskapet är dessutom helt gratis, så kunden förlorar aldrig något på att gå med. Det är också kortfritt, så ingen risk att tappa bort klubbkortet. Kunden ges dessutom poäng på alla inköp som görs, och får tillgång till rabatter som bara är till för medlemmar. Utöver detta ges exklusiv tillgång till olika VIP-event, tävlingar och så kallade klubbveckor med extra bra erbjudanden. Man får också regelbunden tillgång till inspiration och idéer när det kommer till hem och inredning. Sist men inte minst, så man också tillgång till en personlig medlemssida på hemtex.se. Summan av kardemumman: handlar man hos Hemtex (ofta eller sällan) lönar det sig att gå med i kundklubben! 

Andra Hem och Möbler-butiker i Din stad

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information