Tiendeo official website

Erbjudanden Hemtex

Mer än en månad

  Erbjudanden av Hemtex

  Letar du efter de bästa Hemtex-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Hemtex-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Hemtex eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Hemtex on Tiendeo. Bläddra i den senaste Hemtex-katalogen "Erbjudanden Hemtex" giltig från från 2/11 till till 2/11 och börja spara pengar nu!

  Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

  Hemtex, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Textilkedjan Hemtex erbjuder allt som har med heminredning och textil att göra! I butikerna, som du hittar över hela landet, finns alltifrån gardiner till ljusstakar – och en hel del däremellan.

  Lär känna Hemtex

  Detaljhandelskedjan Hemtex är sedan år 2015 helägt dotterbolag inom ICA-gruppen. Hemtex erbjuder ett brett utbud inom hemtextil och heminredning. Bland kedjans populära produkter finns bland annat gardiner, kuddar och överkast.

  Utöver att sälja ett rikt utbud inrednings- och textilprodukter erbjuder Hemtex även textillösningar via sin ateljé. I ateljén tas kundens önskemål på största allvar, och personalen bistår i alltifrån att ta fram textilprover till att måtta och sy efter kundens behov. Lättast är att boka tid till någon av ateljéerna, som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

  Hemtex öppettider tenderar att följa det traditionella butiksschemat, och för den som vill handla övriga tider finns också en nätbutik. 

   

  Hemtex bakgrund

  Hemtex historia sträcker sig tillbaka till år 1973, då fjorton ägare av textilbutiker gick ihop och bildade Hemtex. Knappt tio år senare antog man ett gemensamt butikskoncept, och tio år efter det fanns omkring 60 butiker! Dessa ändrade då namn till Hemtex, och efter det har expansionen bara fortsatt.

  År 2001 påbörjade man sin internationella expansion genom att etablera sig i Finland, och några år senare också i Estland. År 2008 öppnade Hemtex nätshop, och två år senare lanserade man ett helt nytt Hemtex! År 2013 firade man 40 år, och året därpå öppnade man det nya butikskonceptet Hemtex Sovrum i Stockholm

  Medlemskapet i Studio Hemtex lönar sig!

  Hemtex har en kundklubb vid namn Studio Hemtex. Den lönar det sig att vara med i – inte minst på grund av de olika förmånerna som faktiskt ger kunden pengar att handla för. Hur går detta till? Jo, varje krona man handlar för ger ett bonuspoäng. När kunden kommit upp i tvåtusen poäng, får denne en bonuscheck på 50 kr som går att handla för i någon av de många butikerna.

  Medlemskapet är dessutom helt gratis, så kunden förlorar aldrig något på att gå med. Det är också kortfritt, så ingen risk att tappa bort klubbkortet. Kunden ges dessutom poäng på alla inköp som görs, och får tillgång till rabatter som bara är till för medlemmar.