Favorit

Mio | katalog, rabattkoder och erbjudanden

Favorit

Mio och Hem och Möbler i din stad med närområde

Lägg till Mio bland dina favoriter!
Erbjudanden från Mio i Göteborg
RABATT
Lägg till Mio bland dina favoriter!
Erbjudanden från Mio i Göteborg
RABATT
Lägg till Mio bland dina favoriter!
Erbjudanden från Mio i Göteborg
RABATT

Se fler erbjudanden

(8)

Intressant att veta om Mio ...

Mio är en svensk möbelkedja som grundades år 1992. Idag finns omkring 60 butiker runtom i landet samt en internetbutik.

Lär känna Mio

Möbelkedjan är en ledande leverantör för möbler och heminredning på den svenska marknaden. Till Mios mest populära produktkategorier hör bland annat soffor och sängar, och Mio erbjuder även egna varumärken och produktkoncept i stor utsträckning. 

På sociala medier såsom Facebook finns ofta information om Mio-rean samt övriga erbjudanden. På hemsidan, mio.se, kan man dessutom få värdefulla tips och råd när det kommer till att inreda hemmet och välja rätt möbler. Mio erbjuder även kostnadsfri inredningshjälp i butik, och du kan även boka hembesök för att få tips och råd gällande möbler, belysning, färger och accessoarer. 

Mios öppettider tenderar att vara generösa – allt för att även upptagna kunder ska hinna med ett besök! 

 

Mios bakgrund

Mio möbler grundades i april 1962, då några möbelhandlare från södra Sverige och från Stockholmsområdet gick samman kring initiativet att starta en möbelaffär. Tanken bakom det hela var att kunna pressa inköpspriserna genom att ta in stora volymer. Det är av detta namnet Mio kommer ifrån, det är nämligen en förkortning av ”Möbelhandelns Inköpsorganisation”.

Kedjan har sedan dess stått under stor expansion, och idag finns omkring 70 butiker runtom i Sverige samt på Åland. Utöver detta finns också en nätbutik! 

Att välja rätt bland kuddar och madrasser

På sin hemsida har Mio en guide i hur man väljer rätt kudde och madrass. Där lär vi oss att uppgiften kan vara svårare än man kan tro!

I valet av kudde och täcke bör man först och främst tänka på om man ofta är varm eller frusen, samt om sovrummet i sig är varmt eller kallt. Kanske passar ett medel-täcke bäst för den som är osäker här. För att välja rätt kudde bör man tänka på sin sovställning – passar en hög eller låg kudde bäst, eller kanske mellan? Sedan återstår bara att välja material, föredrar du dun, fjäder eller syntet?

När det gäller madrassen är det viktigt att prova sig fram – man ska trots allt spendera mycket tid på den. Hur sover man? Hur vill man att madrassen ska se ut? Hur ska den kännas – mjuk, hård eller mellan? Ska den vara ställbar? Vilket material föredrar man? Och slutligen: prisklassen. Kedjan erbjuder nämligen både budgetalternativ och lyx, samt något däremellan. Alla uppfyller baskravet för en god nattsömn, resten är en smakfråga.

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Mio katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy