Tiendeo official website

Bläddra i vårt kampanjblad!

Mer än en månad

Letar du efter de bästa Mio-erbjudandena?

Om du letar efter de största Mio-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Mio eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 2 Mio-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Mio-katalogen "Bläddra i vårt kampanjblad!" giltig från från 17/4 till till 6/5 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Mio, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Mio är en svensk möbelkedja som grundades år 1992. Idag finns omkring 70 butiker runtom i landet samt en internetbutik. Dessutom finns en butik på Åland.

Lär känna Mio

Möbelkedjan är en ledande leverantör för möbler och heminredning på den svenska marknaden. Till Mios mest populära produktkategorier hör bland annat soffor och sängar, och Mio erbjuder även egna varumärken och produktkoncept i stor utsträckning. 

På sociala medier såsom Facebook finns ofta information om Mio-rean samt övriga erbjudanden. På hemsidan, mio.se, kan man dessutom få värdefulla tips och råd när det kommer till att inreda hemmet och välja rätt möbler. Mio erbjuder även kostnadsfri inredningshjälp i butik, och du kan även boka hembesök för att få tips och råd gällande möbler, belysning, färger och accessoarer

Mios öppettider tenderar att vara generösa. 

 

Mios bakgrund

Mio möbler grundades i april 1962, då några möbelhandlare från södra Sverige och från Stockholmsområdet gick samman kring initiativet att starta en möbelaffär. Tanken bakom det hela var att kunna pressa inköpspriserna genom att ta in stora volymer. Det är av detta namnet Mio kommer ifrån, det är nämligen en förkortning av ”Möbelhandelns Inköpsorganisation”.

Kedjan har sedan dess stått under stor expansion, och idag finns omkring 70 butiker runtom i Sverige samt på Åland. Utöver detta finns också en nätbutik

På sin hemsida har Mio en guide i hur man väljer rätt kudde och madrass.

I valet av kudde och täcke bör man först och främst tänka på om man ofta är varm eller frusen, samt om sovrummet i sig är varmt eller kallt. Kanske passar ett medel-täcke bäst för den som är osäker här. För att välja rätt kudde bör man tänka på sin sovställning – passar en hög eller låg kudde bäst, eller kanske mellan?

När det gäller madrassen är det viktigt att prova sig fram – man ska trots allt spendera mycket tid på den. Hur sover man? Hur vill man att madrassen ska se ut? Hur ska den kännas – mjuk, hård eller mellan? Ska den vara ställbar? Vilket material föredrar man? Och slutligen: prisklassen.