Erbjudanden av JYSK

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste JYSK katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

JYSK, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Jysk är ett känt varumärke med stor utbud på sängar och madrasser. De grundades 1979 i Danmark. Kedjan har för närvarande över 2500 butiker i över 50 länder och sysselsätter omkring 21000 människor över hela Europa.

Lär känna JYSK

Jysks ambition är att alla ska kunna ha tillgång till varor av bra kvalitet utan att det ska behöva kosta för mycket. Man har också en vision om att alltid kunna prestera lite bättre och att fortsätta växa för att även i framtiden kunna erbjuda kunderna prisvärda produkterKedjan bär sina egna produktmärken - allt för att kunden ska betala för kvalitet och inte produktens namn.

I butikerna finner man möbler och inredning i olika produktkategorier, såsom garderober, sängar och trädgårdsmöbler samt heminredning i stil med mattor. 

hemsidan, jysk.se, publiceras bland annat information om produkter samt om reor och erbjudanden. På hemsidan finns också butiksinformation och information kring JYSK öppettider.

 

JYSKs bakgrund

Den danska detaljhandelskedjan JYSK grundades år 1979 i Århus av affärsmannen Lars Larsen. Grundaren är inom landet känd för att alltid ha ”ett bra erbjudande”. Kedjan har haft en snabb och omfattande expansion. Den första butiken utanför Danmarks gränser öppnade år 1984 i Tyskland, och idag finns omkring 2500 butiker över hela 50 länder.

Kedjans namn har en historia – för ägaren representerar det något eller någon från Jylland, och förknippas ofta med tre värderingar som han själv identifierar sig med: ödmjukhet, noggrannhet och ärlighet. 

Sov rätt - undvik nackproblem

På Jysks hemsida ges råd om hur man undviker att få ont i nacken efter en dålig natts sömn samt vilket sömnläge som är bäst. Enligt guiden är det mest hälsosamt att sova på rygg. Ett flertal delar av kroppen, såsom huvudet, halsen och ryggen upprätthåller på så sätt en neutral position och luftvägarna hålls öppna vilket gör det lättare att andas. För personer som sover på rygg är en fjäderfylld kudde att rekommendera. En annan relativt hälsosam sovställning, som enligt Jysk är den vanligast förekommande, är att sova på sidan. För den som sover på sidan är en kudde fylld med naturlatex optimal.