Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Panduro.

Letar du efter de bästa Panduro-erbjudandena?

Om du letar efter de största Panduro-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Panduro eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Panduro och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Zoo "Upp till 20% !" giltig från från 24/5 till till 4/6.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Seng
  • Logo Mimou
  • Logo Sia Home Fashion
  • Logo Orrefors
  • Logo Le Creuset
  • Logo Texa Design

Panduro, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Panduro Hobby är Sveriges största butik för hobby och pyssel.

Panduro handlar om skaparglädje och kreativitet. Här finns pyssel, målarfärger, hobbymaterial och mycket mer. Fokus ligger på färg, form och skapande. Panduros målsättning är att du ska återupptäcka glädjen i att skapa något med dina egna händer. Här finns något för alla, både vuxna och barn, både de som är experter och de som är nybörjare. Ett perfelt ställe där du kan börja skapa din egen inredning, eller någon liten rolig grej du vill göra.

Panduro hobby finns både som onlinebutik och som fysiska butiker - 114 butiker i sex länder. Företaget har funnit sedan 1962. Länge fanns Panduro-katalogen, som gavs ut regelbundet och var efterlängtad av de som var intresserad av konst, färg, form och pyssel. Numera har distansförsäljningen flyttat över till internet. Företaget är ett familjeföretag och ägs av flera medlemmar i familjen Panduro.

Sortimentet består av ungefär 10.000 artiklar, varav runt en fjärdedel förnyas årligen. Ofta finns det även speciellt pyssel som är säsongsbundet, till exempel julpyssel eller påskpyssel. En stor del av sortimentet är Panduros eget, men det finns även en del produkter som tas in utifrån. 

 

Panduro Hobby kommer regelbundet med nyheter i sina butiker, både på nätet och i de fysiska butikerna. Kika gärna in på de mer säsongsbetonade kampanjerna - söker du till exempel julpyssel är Panduro den rätta butiken för dig. Hemsidan erbjuder mycket inspiration och många idéer för dig som vill pyssla.

Panduro arbetar även mycket mer hållbarhet och har ett miljötänk i alla sina produkter.