Andra användare tittade även på

  • Logo Rusta

    Sommar Rea

    6 dagar kvar

    Se erbjudandet

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Panduro katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i Din stad

Intressant att veta om Panduro ...

Panduro Hobby är Sveriges största butik för hobby och pyssel.

Panduro handlar om skaparglädje och kreativitet. Här finns pyssel, målarfärger, hobbymaterial och mycket mer. Fokus ligger på färg, form och skapande. Panduros målsättning är att du ska återupptäcka glädjen i att skapa något med dina egna händer. Här finns något för alla, både vuxna och barn, både de som är experter och de som är nybörjare. Ett perfelt ställe där du kan börja skapa din egen inredning, eller någon liten rolig grej du vill göra.

Panduro hobby finns både som onlinebutik och som fysiska butiker - 114 butiker i sex länder. Företaget har funnit sedan 1962. Länge fanns Panduro-katalogen, som gavs ut regelbundet och var efterlängtad av de som var intresserad av konst, färg, form och pyssel. Numera har distansförsäljningen flyttat över till internet. Företaget är ett familjeföretag och ägs av flera medlemmar i familjen Panduro.

Sortimentet består av ungefär 10.000 artiklar, varav runt en fjärdedel förnyas årligen. Ofta finns det även speciellt pyssel som är säsongsbundet, till exempel julpyssel eller påskpyssel. En stor del av sortimentet är Panduros eget, men det finns även en del produkter som tas in utifrån. 

 

Panduro Hobby kommer regelbundet med nyheter i sina butiker, både på nätet och i de fysiska butikerna. Kika gärna in på de mer säsongsbetonade kampanjerna - söker du till exempel julpyssel är Panduro den rätta butiken för dig. Hemsidan erbjuder mycket inspiration och många idéer för dig som vill pyssla.

Panduro arbetar även mycket mer hållbarhet och har ett miljötänk i alla sina produkter.