Tiendeo official website

Crazy days fortsätter!

13 dagar kvar

Erbjudanden av Chilli

Letar du efter de bästa Chilli-erbjudandena?

Om du letar efter de största Chilli-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Chilli eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 2 Chilli-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Chilli-katalogen "Crazy days fortsätter!" giltig från från 26/9 till till 14/10 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Chilli, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Chilli är ett möbelföretag med flera butiker i hela Sverige, samt nätshop.

Lär känna Chilli

Chilli är en familjeägd butikskedja med inriktning på möblersoffor, fåtöljer, matgrupper, sängar, trädgårdsgrupper och inredningsdetaljer med mera. Chilli erbjuder ett attraktivt, roligt och föränderligt sortiment av moderna möbler och inredningslösningar.

Chillis öppettider är vardagliga och i nuläget finns det ett flertal butiker runt om i landet. Några av dem finns i MalmöÖrebro och Uppsala.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella Chilli erbjudanden samt ta del av Chillis rea. Det finns även en nätbutik med hela sortimentet och snabba leveranser.

Några av produktkategorierna är belysning, heminredning, inspiration, kök, möbler, textil, sovrum och trädgård. Chilli möbler och Chilli heminredning är de populäraste avdelningarna

Chilli inspirerar hela Sverige till inredning med spännande och udda varor från hela världen.

Se chilli.se för mer information gällande specialerbjudanden, reor, rabattkoder och kontakt med Chilli kundservice.är 


Chillis bakgrund

Chilli grundades år 2002 och webshopen har funnits sedan 2011.

Chilli var från början en familjeägd butikskedja med inriktning på möbler. Chilli grundades 2002 och hade tidigare 22 butiker runt om i Svrige. År 2011 öppnade Chilli en webbshop för att erbjuda möjligheten att handla online.

Företaget bytte till namnet Chilli år 2011, från tidigare Moells Glas & Porslin Aktiebolag. År 2008 flyttade företaget huvudkontoret till dess nuvarande lokaler i Göteborg. Efter en konkurs 2015 köppte Bygghemma upp märket.

Chilli ger dig inspiration till din inredning

Chilli ger dig många olika möjligheter till att hitta det nya för ditt hem. Via hemsidan finns en mängd olika sätt att bli inspirerad. Det lättaste sättet är kanske att gå in på fliken inspiration där du kan finna en mängd bilder på olika möjligheter till inredning.

Detta görs genom att bilder från deras instagram även kan få en platts på denna sida. Detta genom att de som vill kan få skicka in bilder på sin egna inredning för att kunna tippsa andra. Dessutom kan du filtrera det på en viss del i ditt hem, exempelvis köksinredning eller sovrummet.