Favorit

Rusta | katalog, rabattkoder och erbjudanden

Favorit

Rusta och Hem och Möbler i din stad med närområde

Lägg till Rusta bland dina favoriter!
Erbjudanden från Rusta i Stockholm
RABATT
Lägg till IKEA bland dina favoriter!
Erbjudanden från IKEA i Stockholm
RABATT

Se fler erbjudanden

(59)

Intressant att veta om Rusta ...

Rusta är ett svenskt detaljhandelsföretag som fokuserar på produkter för hem och fritid. Kedjan grundades år 1986 och har omkring 80 varuhus runtom i Sverige.

 

Lär känna Rusta

För att kunna hålla priserna låga är varuhusen alltid placerade utanför centrumkärnan. På så sätt finns också större parkeringsmöjligheter, vilket gynnar kunderna. Rusta har fler än 55 000 besökare per dag! 

Rusta har ett brett sortiment som kedjan kontinuerligt anpassar efter trender och säsonger. Här finns allt ifrån tapeter till mattor och utemöbler. Vare sig du är på jakt efter trädgårdsmöbler eller elektronikprylar kan du hitta det på Rusta! En del av sortimentet består dessutom av egna varumärken. 

Rustas öppettider är generösa och kedjan har verksamhet i många svenska städer. Exempel på butiker är Rusta Örebro, Rusta Linköping och Rusta Umeå. 

Rusta publicerar regelbundet ett reklamblad, och på rusta.se kan du bland annat bläddra bland produkter och hitta kontaktuppgifter till Rustas kundtjänst eller Rusta-butiker. 

 

Rustas bakgrund

Rustas bakgrundshistoria sträcker sig tillbaks till 1986, då det första varuhuset öppnades av kedjans huvudägare: Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell. Drivkraften har sedan starten varit att kunna erbjuda låga priser. Affärsmodellen bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder samt effektiv distribution. I kombination med ett volymbaserat sortiment har man på så sätt haft möjlighet att hålla priserna nere. 

Under hela 1990-talet stod företaget i stor expansion och idag finns omkring 80 varuhus runtom i Sverige. Sedan 2014 har man dessutom etablerat sig utanför landets gränser. Idag finns nämligen omkring 11 varuhus i grannlandet Norge! 

Gör det själv med Rusta! 

Både på sin hemsida och på sin YouTube-kanal fokuserar kedjan på att inspirera och ge instruktioner, allt för att nybörjare som proffs ska kunna fixa hemma.

I en av kedjans videor lär vi oss hur man monterar Rustas fönstermarkiser. I en annan hur man tapetserar. Videon innehåller steg-för-steg-instruktioner, text samt prisinformation om produkterna som används, allt för att kunden ska kunna planera hela processen – från inköp till montering. Allt ackompanjeras av Rustas trevliga signaturmelodi ”Go easy”.

På hemsidan finns dessutom en hel kategori med namnet ”Gör det själv”, där det finns produkter för en mängd hemarbeten, alltifrån målning och tapetsering till badrumsrenovering. För den som vill veta vilken produkt som är att föredra inom en viss kategori, finns också en sida med produkttester, där kedjans testpersoner visar rätt väg i valet av allt ifrån tapeter till golv.

Ladda ner Tiendeo appen

© 2018 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Rusta katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy