Erbjudanden av Rusta

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Rusta katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

Rusta, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Rusta är ett svenskt detaljhandelsföretag som fokuserar på produkter för hem och fritid. Kedjan grundades år 1986 och har omkring 80 varuhus runtom i hela Sverige.

Lär känna Rusta

För att kunna hålla priserna låga är varuhusen alltid placerade utanför centrumkärnan. På så sätt finns också stora parkeringsmöjligheter. Rusta har fler än 55 000 besökare per dag! 

Rusta har ett brett sortiment som kedjan kontinuerligt anpassar efter trender och säsonger. Här finns allt ifrån tapeter till mattor och utemöbler. En del av sortimentet består dessutom av egna varumärken. Både under vinter och sommarsäsongen finns ett stort utbud av säsongsstyrda produkter. Både om du letar efter Julpynt och andra Julsaker, eller fläktar för sommarvärmen, så finns det här.

Rustas öppettider är generösa och kedjan har verksamhet i många svenska städer. Exempel på butiker är Rusta Örebro, Rusta Linköping och Rusta Umeå. 

 

Rustas bakgrund

Rustas bakgrundshistoria sträcker sig tillbaks till 1986, då det första varuhuset öppnades av kedjans huvudägare: Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell. Drivkraften har sedan starten varit att kunna erbjuda låga priser. Affärsmodellen bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder samt effektiv distribution. I kombination med ett volymbaserat sortiment har man på så sätt haft möjlighet att hålla priserna nere. 

Under hela 1990-talet expanderade företaget och idag finns över 80 varuhus runtom i Sverige. Sedan 2014 har man dessutom etablerat sig i både Norge och Tyskland.

Gör det själv med Rusta! 

Både på sin hemsida och på sin YouTube-kanal fokuserar kedjan på att inspirera och ge instruktioner, både för nybörjare och proffs.

I en av kedjans videor lär vi oss montera Rustas fönstermarkiser. I en annan tapetsering. Videon innehåller steg-för-steg-instruktioner, text samt prisinformation om produkterna som används – från inköp till montering. Allt ackompanjeras av Rustas trevliga signaturmelodi ”Go easy”.

På hemsidan finns dessutom en hel kategori med namnet ”Gör det själv”. Där finns produkter för en mängd hemarbeten, alltifrån målning och tapetsering till badrumsrenovering. För den som vill veta vilken produkt som är att föredra inom en viss kategori, finns också en sida med produkttester, där kedjans testpersoner visar rätt väg i valet av allt ifrån tapeter till golv.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor