Tiendeo official website

Rusta reklambad

Publicerades idag

Erbjudanden av Rusta

Letar du efter de bästa Rusta-erbjudandena?

Om du letar efter de största Rusta-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Rusta eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Det finns för närvarande 2 Rusta-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Rusta-katalogen "Rusta reklambad" giltig från från 24/6 till till 8/7 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

Rusta, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Rusta är ett svenskt detaljhandelsföretag som fokuserar på produkter för hem och fritid. Kedjan grundades år 1986 och har omkring 80 varuhus runtom i hela Sverige.

Lär känna Rusta

För att kunna hålla priserna låga är varuhusen alltid placerade utanför centrumkärnan. På så sätt finns också stora parkeringsmöjligheter. Rusta har fler än 55 000 besökare per dag! 

Rusta har ett brett sortiment som kedjan kontinuerligt anpassar efter trender och säsonger. Här finns allt ifrån tapeter till mattor och utemöbler. En del av sortimentet består dessutom av egna varumärken. Både under vinter och sommarsäsongen finns ett stort utbud av säsongsstyrda produkter. Både om du letar efter Julpynt och andra Julsaker, eller fläktar för sommarvärmen, så finns det här.

Rustas öppettider är generösa och kedjan har verksamhet i många svenska städer. Exempel på butiker är Rusta Örebro, Rusta Linköping och Rusta Umeå. 

 

Rustas bakgrund

Rustas bakgrundshistoria sträcker sig tillbaks till 1986, då det första varuhuset öppnades av kedjans huvudägare: Anders Forsgren och Bengt-Olov Forssell. Drivkraften har sedan starten varit att kunna erbjuda låga priser. Affärsmodellen bygger på enkelhet i verksamheten, centrala inköp utan mellanhänder samt effektiv distribution. I kombination med ett volymbaserat sortiment har man på så sätt haft möjlighet att hålla priserna nere. 

Under hela 1990-talet expanderade företaget och idag finns över 80 varuhus runtom i Sverige. Sedan 2014 har man dessutom etablerat sig i både Norge och Tyskland.

Gör det själv med Rusta! 

Både på sin hemsida och på sin YouTube-kanal fokuserar kedjan på att inspirera och ge instruktioner, både för nybörjare och proffs.

I en av kedjans videor lär vi oss montera Rustas fönstermarkiser. I en annan tapetsering. Videon innehåller steg-för-steg-instruktioner, text samt prisinformation om produkterna som används – från inköp till montering. Allt ackompanjeras av Rustas trevliga signaturmelodi ”Go easy”.

På hemsidan finns dessutom en hel kategori med namnet ”Gör det själv”. Där finns produkter för en mängd hemarbeten, alltifrån målning och tapetsering till badrumsrenovering. För den som vill veta vilken produkt som är att föredra inom en viss kategori, finns också en sida med produkttester, där kedjans testpersoner visar rätt väg i valet av allt ifrån tapeter till golv.