Tiendeo official website

Lexington Colletion FW-23

23 dagar kvar

Letar du efter de bästa Lexington Company-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lexington Company-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lexington Company eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Lexington Company on Tiendeo. Bläddra i den senaste Lexington Company-katalogen "Lexington Colletion FW-23" giltig från från 25/10 till till 28/12 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Lexington Company, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lexington är en heminrednings- och modekedja med butiker över hela världen. Kedjan är känd för sin stilrenhet och för att inspireras av den amerikanska östkusten.

Lär känna Lexington

Lexington är ett svenskt heminrednings- och klädföretag med omkring 900 butiker runt omkring i världen. Lexington har ett brett sortiment av klädkollektioner för dam och herr samt ett stort utbud av produkter för hemmet.

Lexington öppettider är dagliga och de fysiska butikerna kallas Lexington Concept Store, och i nuläget finns det ett flertal olika Lexington butiker i Sverige, samt flera återförsäljare. Några av dem finns på platser så som exempelvis i Malmö, Göteborg och Stockholm.  

På sociala medier och på hemsidan kan du följa kampanjer och nyheter samt ta del av Lexingtons egna rea.  

Till sortimentet hör bland annat hemtextil, relaterade produkter för kök, sovrum, badrum samt breda klädkollektioner för dam och herr. Lexington kuddar är speciellt populära och kända för sin höga kvalitet, precis som Lexington kläder. Andra populära produktkategorier är bland annat porslin, sängkläder, påslakan och kuddar, samt baby och home.

Lexingtons bakgrund

Företaget grundades 1997 och VD är Kristina Linde.

Lexington har flera anställda, och verksamheten finns i över 20 länder med över 900 återförsäljare.

Se mer på hemsidan för öppettider, erbjudanden och kontakt med Lexingtons kundservice.

Lexingtons erbjuder betalningsalternativ

Lexington har flera olika betalningsalternativ. på lexingtoncompany.com kan du exempelvis betala med olika kreditkort. Förutom det finns även Paypal. PayPal används för säkra betalningar över internet. Du kan välja att betala från ditt PayPal kontobalans, kreditkort, kontokort eller ett bankkonto. För att göra ett köp via PayPal, välj tillvägagångssättet i kassan och därefter din önskade metod för betalning. Dina pengar förs över omedelbart och på ett säkert sätt. Ett annat sätt är klarna. Faktura- och Klarna kontobetalningar hanteras av Lexingtons partner Klarna AB. Om du väljer att betala via faktura/konto, tas en kreditupplysning på ditt personnummer. En jämförelse mellan personliga och nationella uppgifter görs för att säkerställa att personen är den hen utger sig för att vara.