Tiendeo official website

Reklam

Önska Erbjudande Månadens

8 dagar kvar

Letar du efter de bästa Önska-erbjudandena?

Om du letar efter de största Önska-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Önska eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Önska on Tiendeo. Bläddra i den senaste Önska-katalogen "Önska Erbjudande Månadens" giltig från 27/02/2023 till 08/04/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-butiker

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Önska, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Önska är en kedja med flera privatägda butiker, som erbjuder varor till ditt hem.

Lär känna Önska

Önska är en kedja bestående av ett gäng privatägda butiker, från Boden i norr till Ystad i söder, med en stark vision och tydlig målplan. Önska är en slimmad men effektiv organisation där demokratiskt fattade beslut, stark gemenskap och genuinitet är deras värdegrunder. Hos Önska står kunden alltid i fokus!
Trots att alla butiker ägs individuellt så har de en tydlig profilering där dee sätter hög prioritering på god service och kunnig personal. Detta gör de genom interna utbildningar om hur man på allra bästa sätt representerar Önska.
Allt för att ni som kund skall få en fantastisk köpupplevelse oavsett vart i landet ni bor! Butiken finns på platser så som exempelvis Östersund, Halmstad, Båstad och Gislaved. Öppettiderna är vardagliga men skiljer sig beroende på vilken butik du bsöker. På deras hemsida finner ni större delar av deras breda sortiment.
Här kan ni beställa era önskade varor i lugn och ro och sedan välja att hämta ut det i butik eller att butiken skickar det till ett ombud nära er..

Önskas bakgrund

Önska har funnits i Sverige länge, och erbjuder en mängd olika produkter för ditt hem.

Önskas webshop

Önskas webshop är uppbyggd som en tjänst. De har inget eget centrallager utan vidarebefordrar din beställning till någon av sina privatägda butiker som i sin tur packar och skickar varan.

Genom att handla via hemsidan gynnar du som kund lokala småföretag och bidrar till en blomstrande svensk handel!

Tyvärr går det inte att utnyttja sitt presentkort i deras webshop. Via hemsidan kan du även komma åt flera kundtjänst-tjänster. Exempelvis kan du få tips och skötselråd. Samtidigt finns Önskagarantin för dina varor du handlat hoss Önska. Det innebär att de erbjuder en kostnadsfri glas- och porslinsförsäkring och innebär att du får en helt ny vara utan kostnad om du slår sönder din första inom 2 år.