Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Bygghemma.

Letar du efter de bästa Bygghemma-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bygghemma-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bygghemma eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Bygghemma och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Brafab "Brafab Katalog Kollektion 2024!" giltig från från 11/4 till till 24/4.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA
  • Logo XXXLutz

Bygghemma, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bygghemma Group är en kedja bestående av onlinebutiker inom byggvaruhandel och heminredning.

Lär känna Bygghemma

Bygghemma Group är en kedja bestående av onlinebutiker inom byggvaruhandel och heminredning. 

Bygghemma är en av Nordens ledande internetbutiker inom gör-det-själv sektorn. Byggkedjan marknadsför ett brett sortiment av byggvaror på nätet till marknadsanpassade priser med hemleverans, och har över 100 000 artiklar i sortimentet.

Företaget består idag av en handelskoncern med flertalet onlinebutiker, några fysiska Bygghemma butiker och ett antal så kallade Bygghemma showrooms. Bygghemmas öppettider är breda, och butikerna finns exempelvis på platser så som Malmö och Stockholm.

På sociala medier och på bygghemma.se kan du följa  av aktuella kampanjer och erbjudanden samt ta del av Bygghemmas rea och nyheter. Bygghemmas rabattkod ger dig ännu lägre priser vid beställningar, och följer med olika kampanjer på internet.

Produktkategorierna är Hus & Bygg, Kök & Bad, Golv & Vägg, Inredning & Belysning, och här hittar du byggvaror från flera kända varumärken.

Bygghemmas bakgrund

Bygghemma Sverige har funnits sedan 2006 och grundades av Patrik Rees och Anders Falk.

Företaget har ett flertal anställda och verksamhet i Sverige, Norge och Finland.

Se mer på hemsidan för information om produkter, beställningar och kontakt med Bygghemmas Kundservice

Bli sponsrad av Bygghemma

Bygghemma är framtidens byggvaruhus med premium till bäst pris. Med ett ständigt växande sortiment, schysta priser, hemleveranser och hantverkstjänster hjälper de sina kunder att bygga sina hem. Nu vill Bygghemma hjälpa dig!

Byghemma stöttar föreningar, organisationer och privatpersoner som har en aktiv hemsida, blogg eller social plattform. Deras mål med sponsring är att de ska delta i evenemang och aktiviteter där det finns ett engagemang hos den sponsrade parten att synliggöra Bygghemmas varumärke på ett positivt sätt på nätet.

Så här enkelt söker du spons från Bygghemma:

  1. Beskriv kort varför du vill bli sponsrad
  2. Skicka din ansökan till sponsring@bygghemma.se
  3. Lägg upp Bygghemmas logga på din sida med en kortare text att de stöttar din verksamhet.