Erbjudanden av In & Finn

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste In & Finn katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Möbler och Inredning-butiker i din stad

In & Finn, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

In & Finn erbjuder varor inom hem och inredning och annan form av dekoration.

Lär känna In & Finn

In & Finn erbjuder i första hand allt för din heminredning till överkomliga priser. I första hand finner du deras sortiment via hemssidan inochfinn.se, men butiken har även fysiska butiker. Dessa fysiska butiker finns alla runt omkring Stockholm och dess närområde. Öppettiderna är mycket generösa för denna typ av butik och är öppna större delen av varje vardag. De har som mål att pressa priserna så mycket som möjligt. Till följd av detta har priser pressats konstant samtidigt som efterfrågan ökat ständigt. In & Finn erbjuder ett utbrett sortiment såsom presenter, heminredning, husgeråd, glas och porslin samt hygienartiklar, allt för att tillgodose kundens önskemål. Varje avdelning består av ett bassortiment med konkurrenskraftiga priser som utöver detta kombineras med modern heminredning.

In & Finns bakgrund

In & Finn är ett familjeägt aktiebolag. Den första In & Finn-butiken startades 1998 i Södertälje. Till en början var syftet att pressa inköpspriser genom större volymköp och därmed driva fram en starkare förhandlingsposition. Än idag har detta tänkande satt sin prägel på In&Finns företagskultur. Till följd av detta har priser pressats konstant samtidigt som efterfrågan ökat ständigt. 


Ångra dig med In & Finn

Vad innebär ångerrätten? I enlighet med Konsumentköplagen och Lagen om Distansavtal har du full ångerrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att varan är i orginalförpackningen och är i nyskick. Om du vill returnera en eller flera varor, ska du kontakta kundtjänst för att få returnummer och leveransadress. Uppgifter gällande kundtjänsten finns tillgängliga under rubriken webbsupport på hemsidan. Skicka inget utan att först ha varit i kontakt med In & Finn. Returfrakten betalas av kunden. När de mottagit din retur och haft möjlighet att kontrollera att varan inte är skadad eller använd, återbetalar de det belopp du har betalt för varorna till det konto du angivit.