Reklam

Rea

10 dagar kvar

Erbjudanden av In & Finn

Letar du efter de bästa In & Finn-erbjudandena?

Om du letar efter de största In & Finn-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från In & Finn eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Just nu finns det 1 katalog från In & Finn on Tiendeo. Bläddra i den senaste In & Finn-katalogen "Rea" giltig från 17/01/2023 till 18/02/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Möbler och Inredning-butiker

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

In & Finn, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

In & Finn erbjuder varor inom hem och inredning och annan form av dekoration.

Lär känna In & Finn

In & Finn erbjuder i första hand allt för din heminredning till överkomliga priser. I första hand finner du deras sortiment via hemssidan inochfinn.se, men butiken har även fysiska butiker. Dessa fysiska butiker finns alla runt omkring Stockholm och dess närområde. Öppettiderna är mycket generösa för denna typ av butik och är öppna större delen av varje vardag. De har som mål att pressa priserna så mycket som möjligt. Till följd av detta har priser pressats konstant samtidigt som efterfrågan ökat ständigt. In & Finn erbjuder ett utbrett sortiment såsom presenter, heminredning, husgeråd, glas och porslin samt hygienartiklar, allt för att tillgodose kundens önskemål. Varje avdelning består av ett bassortiment med konkurrenskraftiga priser som utöver detta kombineras med modern heminredning.

In & Finns bakgrund

In & Finn är ett familjeägt aktiebolag. Den första In & Finn-butiken startades 1998 i Södertälje. Till en början var syftet att pressa inköpspriser genom större volymköp och därmed driva fram en starkare förhandlingsposition. Än idag har detta tänkande satt sin prägel på In&Finns företagskultur. Till följd av detta har priser pressats konstant samtidigt som efterfrågan ökat ständigt. 


Ångra dig med In & Finn

Vad innebär ångerrätten? I enlighet med Konsumentköplagen och Lagen om Distansavtal har du full ångerrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att varan är i orginalförpackningen och är i nyskick. Om du vill returnera en eller flera varor, ska du kontakta kundtjänst för att få returnummer och leveransadress. Uppgifter gällande kundtjänsten finns tillgängliga under rubriken webbsupport på hemsidan. Skicka inget utan att först ha varit i kontakt med In & Finn. Returfrakten betalas av kunden. När de mottagit din retur och haft möjlighet att kontrollera att varan inte är skadad eller använd, återbetalar de det belopp du har betalt för varorna till det konto du angivit.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste In & Finn katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Möbler och Inredning

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona