Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från In & Finn.

Letar du efter de bästa In & Finn-erbjudandena?

Om du letar efter de största In & Finn-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från In & Finn eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från In & Finn och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Seng "Seng !" giltig från från 23/7 till till 11/8.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Plantagen
  • Logo Mio
  • Logo Cervera
  • Logo Panduro

In & Finn, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

In & Finn erbjuder varor inom hem och inredning och annan form av dekoration.

Lär känna In & Finn

In & Finn erbjuder i första hand allt för din heminredning till överkomliga priser. I första hand finner du deras sortiment via hemssidan inochfinn.se, men butiken har även fysiska butiker. Dessa fysiska butiker finns alla runt omkring Stockholm och dess närområde. Öppettiderna är mycket generösa för denna typ av butik och är öppna större delen av varje vardag. De har som mål att pressa priserna så mycket som möjligt. Till följd av detta har priser pressats konstant samtidigt som efterfrågan ökat ständigt. In & Finn erbjuder ett utbrett sortiment såsom presenter, heminredning, husgeråd, glas och porslin samt hygienartiklar, allt för att tillgodose kundens önskemål. Varje avdelning består av ett bassortiment med konkurrenskraftiga priser som utöver detta kombineras med modern heminredning.

In & Finns bakgrund

In & Finn är ett familjeägt aktiebolag. Den första In & Finn-butiken startades 1998 i Södertälje. Till en början var syftet att pressa inköpspriser genom större volymköp och därmed driva fram en starkare förhandlingsposition. Än idag har detta tänkande satt sin prägel på In&Finns företagskultur. Till följd av detta har priser pressats konstant samtidigt som efterfrågan ökat ständigt. 


Ångra dig med In & Finn

Vad innebär ångerrätten? I enlighet med Konsumentköplagen och Lagen om Distansavtal har du full ångerrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att varan är i orginalförpackningen och är i nyskick. Om du vill returnera en eller flera varor, ska du kontakta kundtjänst för att få returnummer och leveransadress. Uppgifter gällande kundtjänsten finns tillgängliga under rubriken webbsupport på hemsidan. Skicka inget utan att först ha varit i kontakt med In & Finn. Returfrakten betalas av kunden. När de mottagit din retur och haft möjlighet att kontrollera att varan inte är skadad eller använd, återbetalar de det belopp du har betalt för varorna till det konto du angivit.