Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Plantagen.

Letar du efter de bästa Plantagen-erbjudandena?

Om du letar efter de största Plantagen-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Plantagen eller andra butiker i kategorin Möbler och Inredning i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Plantagen och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Möbler och Inredning, till exempel broschyren Tele2 "Erbjudanden Tele2" giltig från från 2/11 till till 2/11.

Andra Möbler och Inredning-kataloger

  • Logo Rusta
  • Logo JYSK
  • Logo Mio
  • Logo IKEA
  • Logo Plantagen
  • Logo ILVA

Plantagen, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Plantagen är den ledande butiken för växter och odling i de nordiska länderna. Detta med över 120 butiker i både Sverige, Norge och Finland.

Lär känna Plantagen

Plantagen är en kedja med butiker som säljer trädgårdsprodukter, växter och odling, med närliggande tillbehör. Här kan du köpa allt från krukväxter till utemöbler. Är du trädgårdsintresserad eller intresserad av odling eller självhushållning är det här butiken för dig.

Plantagens kunniga personal hjälper dig gärna om du behöver det eller om du har frågor och funderingar. Plantagen har som mål att människor ska kunna uppskatta den nytta växter kan göra i ditt liv - detta genom att kunna erbjuda ett unikt utbud av växter och plantor. Hållbarhet är även en tanke som är viktig inom Plantagens företagskultur; att bidra till en hållbar miljö för både människor och resten av planeten är viktigt. Ett annat mål är att vara ledande när det gäller kunskap om växter och plantor. Plantagens öppettider är breda och i nuläget finns det cirka 40 butiker i Sverige. Några av dem finns i Umeå, Uppsala och Göteborg.

Plantagens bakgrund

Plantagen grundades 1986 i Norge, och har sedan dess expanderat till runt 120 butiker i Norge, Sverige och Finland. Idag har kedjan runt 1300 anställda i de tre länderna, och butikerna kommer i olika storlekar, från stora butiker till mindre.

Plantagen kundklubb

På sociala medier och på hemsidan kan du se aktuella erbjudanden och följa Plantagens rea.  Man har även en kundklubb som erbjuder medlemmar rabatter, alltså bättre priser för just dig på till exempel blommor till din rabatt. Rabatt till din rabatt med andra ord. Men du får även inspiration och råd, samt poäng på alla inköp. Som plantagenmedlem får du som kund även ett 7-pack rosor på din egna födelsedag.

Både medlemmar och ickemedlemmar kan handla på hemsidan och får då 30 dagars öppet köp, hemleverans på en till fyra dagar, samt 12 månaders garanti. Vid köp på hemsidan går det även att välja klarna delbetalning så det finns ingen anledning att inte köpa den perfekta växten för just dig.