Favorit

Plantagen | katalog, rabattkoder och erbjudanden

Favorit

Plantagen och Hem och Möbler i din stad med närområde

Lägg till Plantagen bland dina favoriter!
Erbjudanden från Plantagen i Stockholm
RABATT

Se fler erbjudanden

(18)

Intressant att veta om Plantagen ...

Plantagen är den ledande butiken för växter och odling i de nordiska länderna.

Vad är Plantagen?

Plantagen är en kedja med butiker som säljer trädgårdsprodukter, växter och odling, med närliggande tillbehör. Här kan du köpa allt från krukväxter till utemöbler. Är du trädgårdsintresserad eller intresserad av odling eller självhushållning är det här butiken för dig.

Plantagens kunniga personal hjälper dig gärna om du behöver det eller om du har frågor och funderingar. Plantagen har som mål att människor ska kunna uppskatta den nytta växter kan göra i ditt liv - detta genom att kunna erbjuda ett unikt utbud av växter och plantor. Hållbarhet är även en tanke som är viktig inom Plantagens företagskultur; att bidra till en hållbar miljö för både människor och resten av planeten är viktigt. Ett annat mål är att vara ledande när det gäller kunskap om växter och plantor.

Plantagens bakgrund

Plantagen grundades 1986 i Norge, och har sedan dess expanderat till runt 120 butiker i Norge, Sverige och Finland. Idag har kedjan drygt 1000 anställda i de tre länderna, och butikerna kommer i olika storlekar, från stora butiker till mindre. Just nu ligger fokus på att utveckla de mindre, mer personliga butikerna. Under 2016 hade Plantagen nästan 13 miljoner nöjda kunder. 

Plantagen är ett nordiskt företag i trädgårdsbranschen. Plantagens affärsidé är att erbjuda inspiration i kombination med ett brett sortiment av trädgårdsprodukter.Plantagens öppettider är breda och i nuläget finns det cirka 41 butiker i Sverige. Några av dem är Plantagen Umeå, Plantagen Uppsala och Plantagen Göteborg.

 

På sociala medier och på hemsidan kan du se aktuella Plantagen erbjudanden och följa Plantagens rea.  Man har även en kundklubb som erbjuder medlemmar Plantagen rabatter, inspiration och råd, erbjudanden och förtur samt poäng på alla inköp.

Sveriges största trädgårdskedja erbjuder allt från fröpåsar och snittblommor till fruktträd och rosor. Plantagen säljer även grillar, utemöblerträdgårdsmaskiner, krukor och presenter. 

Plantagen grundades 1986 i Norge.

Företaget har flera anställda och finns även i Norge, Finland och på Irland.

Centralt för Plantagens verksamhet är att erbjuda ett brett sortiment med utvalda produkter, låga priser och attraktiva butiksutformningar.

Ladda ner Tiendeo appen

© 2018 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Plantagen katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy